Haberler

Bursaspor Taraftarına Belediye Başkanı Altepe'den 5 Otobüs

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa'da bir alışveriş merkezinde Sampi Pide'nin açılışına katıldı.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe Bursa'da bir alışveriş merkezinde Sampi Pide'nin açılışına katıldı. Açılış sonrası Belediye Başkanı Altepe, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde İzmir'de oynanacak Bursaspor-Eskişehirspor maçı öncesi taraftara müjde verdi.

Önümüzdeki hafta çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde İzmir'de Bursaspor'un oynayacağı Eskişehirspor maçı öncesi ilk organizasyon adımını Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe attı. Taraftarın İzmir'e gitmesi için 5 otobüs kiralayan altepe, "Önümüzdeki çarşamba günü İzmir'de oynanacak maç Bursaspor için önem arzediyor. Bu yarıfinal önemli bir eşik. Bursaspor bu maçı kazanacak güçte. İstanbul'daki Sivasspor maçındaki performansı da inşallah bu Eskişehirspor maçında da yansıtacaktır. Önemli olan desteğin sağlanması. Bursasporlu taraftarlarımızın İzmir'e giderek takımın yanında olması gerekiyor. Bu açıdan organizasyonlar yapılamıyor ama şahsi olarak destek verilebiliyor. Ama ben şahıs olarak, Recep Altepe olarak 5 otobüsü kiraladım. 5 otobüs de promosyon olarak Metro Turizm verdi. 10 otobüs olarak kampanya başladı. Tüm iş adamlarımızı kampanyaya davet ediyoruz. Bursaspor'un başarısı için güzel ambiansı oluşturalım" dedi.

Sampi Pide Genel Müdürü ve Metro Turizm yöneticisi Melih Başara da 5 otobüs de kendilerinin taraftara tahsis edeceğini ifade etti. Başara, "Biz de Bursaspor taraftarına keyifli organizasyonda yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ertuğrul Sağlam Recep Altepe Bursaspor İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title