Haberler

Bursaspor Taraftarı İftarda Buluştu

Teksaslı Bursasporlular Derneği'nin geleneksel iftar yemeği Merinos Tarihi İstasyon Sosyal tesislerinde gerçekleşti.

Teksaslı Bursasporlular Derneği'nin geleneksel iftar yemeği Merinos Tarihi İstasyon Sosyal tesislerinde gerçekleşti.

Teksaslı Bursasporlular Derneği tarafından her yıl ramazan ayında organize edilen geleneksel iftar yemeği Merinos Tarihi İstasyon sosyal tesislerinde gerçekleşti. İftara Bursaspor İkinci Başkanı Recep Bölükbaşı, Genel Sekreter İlhan Uslu, Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat, İdari Asbaşkan İsmet Demirel, Altyapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Necmettin Kocaman, Hukuk İşleri Sorumlusu Av. Öztürk Yazıcı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Yardımcı Antrenörler, Bursa Merinos Yönetim Kurulu Üyeleri, alt yapı antrenörleri ve alt yapıdan çeşitli yaş gruplarındaki oyuncular katıldı.

İftar yemeğinde yaptığı konuşmada taraftarlara seslenen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bursasporluluk bilinci ve dayanışmasının nasıl güzel bir şey olduğunu bir kez daha herkese gösterdik. Bursa bir futbol şehri. Bursa futbolu seven ve hakkını vererek yaşayan bir şehir. Bizler de Bursa'ya gelirken bu avantajı görerek ve bunu başarıya çevirebileceğimizi düşünerek buraya geldik. Açık konuşayım. Buraya gelirken birçok insan bize, 'Hocam sen nereye gidiyorsun?' dedi. Biz de, 'Nereye gittiğimizi çok iyi biliyoruz' dedik. Birbirimizle üst seviyede bütünlük oluşturursak, destek olursak yapamayacağımız iş yok. Bunu hiç olmayacak denen işleri başararak gösterdik. Zaman geldi, geçti üç buçuk seneyi bitirdik. 4'üncü sezonu tamamladık. Bu durum, Bursa'da çok fazla görünen bir durum değil. Bu dönem içinde hep birlikte çok önemli başarılara imza attık. Sizler içerde, dışarıda, yağmurda, çamurda çok sıkıntılı anlarımızda bile yanımızda oldunuz. Bizim moralimizin düşmesine izin vermediniz" dedi.

Başarıyı isteyenler kadar dışarıda başarıyı istemeyen kesimin de olduğunu ifade eden Ertuğrul Sağlam, "Bizim başarımızı isteyenler kadar özellikle dışarıdan istemeyen kesim de var. Birçok insanın elindeki bazı şeyleri ellerinden aldık. Şampiyonlukla yaptık bunu. Tabi bu insanlar bizim karşımızda olacaktır. Biz şunu gösterdik. Eğer birbirimizi sahiplenirsek, iyi günde kötü günde seversek, saygı duyarsak ve özellikle iyi anlarsak, önümüzde kimse duramaz" diye konuştu.

Bursaspor'un önünde çok önemli bir süreç olduğunu ifade eden Sağlam, "Bursaspor'un önünde çok önemli bir süreç var. Bu süreçte değerlerimizi daha üst seviyede yaşayabilirsek başarıların aynısını tekrarlayabiliriz. Gelin hep birlikte sorumluluk alalım. Birbirimize sahip çıkalım ve bu başarıları devamlı hale getirelim. Taraftarlarımıza, bugüne kadar bizlerin yanında olduğu için, kayıtsız şartsız destekledikleri için çok teşekkür ediyorum. Daha güzel günleri yaşayacağımızın sözünü de veriyorum" dedi.

Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, Teksas taraftarları olarak tüm güzelliklerle beraber olduklarını ifade ederek, "Takımımızla beraber yeni başarılar hedefliyoruz. Özellikle başta Ertuğrul hocam, yöneticilerimiz ve alt yapı hocalarımıza çok çok teşekkür ediyorum. Bize başarılar sağlayan tüm yaş kategorilerdeki futbolcu arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Recep Bölükbaşı Ertuğrul Sağlam Bursaspor Merinos Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title