Haberler

Bursaspor Taktik Çalıştı

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda Gomel ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam eden Bursaspor hız kesmiyor.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda deplasmanda Gomel ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam eden Bursaspor hız kesmiyor.

İlk maçta sahasında 2-1 yendiği rakibi karşısında deplasmanda oynayacağı rövanş maçında turu getirecek bir sonuçla dönmeyi hedefleyen yeşil-beyazlılar hazırlıklarını Özlüce Tesislerinde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam nezaretinde sürdürüyor. Yaklaşık 1 buçuk saat süren çalışmaya tedavisi devam eden Yenal Tuncer katılmazken, diğer oyuncular taktik ağırlıklı çalıştı.

İlk 30 dakikasının basına açık olduğu çalışmaya oyuncular topla ısınma ve pas çalışması ile başladı. Çalışmanın ikinci bölümünde ise 5'e 2'e pas pres çalışması yapıldı. Basına kapalı olan antrenmanın son bölümde ise oyuncuların yarı sahada çift kale maç yaptığı öğrenildi.

Oyuncuların oldukça hırslı olduğu görünen antrenmanda Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın hata yapan oyuncularını sık sık uyardığı ve telafisi olmayan bir maç oynayacaklarını belirterek, maçta oldukça dikkatli olmalarını ısrarla vurgulaması dikkatlerden kaçmadı.

Yeşil Beyazlı ekip Gomel maçının hazırlıklarına yarın kendi tesislerinde devam edecek. Deplasmanda oynayacağı karşılaşma için de Çarşamba günü maçın oynanacağı Belarus'a hareket edecek.

- BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title