Haberler

Bursaspor Sürpriz Peşinde

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 'Normal Şartlarda Yarın Akşamki Maçın Favorisi Valencia Gibi Görünüyor Ama Biz de Sürpriz Bir Sonuca İmza Atmak İsteyeceğiz' Dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ''Normal şartlarda yarın akşamki maçın favorisi Valencia gibi görünüyor ama biz de sürpriz bir sonuca imza atmak isteyeceğiz'' dedi.

Sağlam, maçın oynanacağı Estadi de Mastella Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura yükselme şanslarını yitirmelerine karşın UEFA Avrupa Ligi'ne katılma şanslarının sürdüğünü belirtti. Sağlam, umudun devam ettiği her yerde mücadelelerini devam ettirmek zorunda olduklarını kaydetti.

UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için önlerinde 2 maç ve kazanmaları gereken 6 puan bulunduğunu ifade eden Sağlam, ancak bunun yeterli olmayacağını, grup üçüncülüğü için yarıştıkları Glasgow Rangers'in de bu hedeflerine ulaşmaları için kalan 2 maçında puan alamaması gerektiğini söyledi.

Valencia'nın kadrosunda çok iyi oyuncuları bulunan, çok başarılı bir teknik adamın çalıştırdığı kadroya sahip olduğunu ifade eden Sağlam, ''Valencia İspanya'da ve Avrupa'da belli bir yere gelmiş bir takım. Normal şartlarda yarın akşamki maçın favorisi Valencia gibi görünüyor ama biz de sürpriz bir sonuca imza atmak isteyeceğiz. Ancak Valencia gibi bir takımı deplasmanda yenmek kolay değil. İyi mücadele edeceğimizi söyleyebilirim. Yarın akşamki maçta ilk gol ve gollerimizi atmak, puanlarla tanışmak bizi mutlu edecektir'' diye konuştu.

Sağlam, ''Şampiyonlar Ligi'nde 4 maç oynadınız. 4 maç sonrası daha tecrübeli olduğunuzu düşünüyor musunuz?'' sorusuna, ''Evet her maç sonrası biraz daha tecrübe kazanmış oluyoruz. Biz Şampiyonlar Ligi'nde gol bulamayıp puanlarla tanışamasak da 4 maçta iyi bir Bursaspor gördük'' yanıtını verdi.

Bir gazetecinin, ''Yarın akşamki maç Bursaspor için 'tamam veya devam' niteliği taşıyor. Bu çerçevede maç öncesi futbolcularınıza nasıl bir konuşma yapacaksınız'' sorusunu Sağlam, ''Bizim oyuncularımız sorumluluklarının bilincinde insanlar. Şu anda gruptaki durumumuza ve konumumuza bakarak ne yapmamız gerektiğini zaten onlarla konuştuk. Bu tip maçlarda oyuncuları çok özel bir şekilde motive etmekte fazla zorlanmıyoruz. Bu özel karşılaşmayı camia, takım ve kendileri açısından çok iyi kullanacaklardır. Oyuncularım yapabileceklerinin en iyisini yapacaklardır, bundan şüphem yok'' diye yanıtladı.

Sağlam, ''Spor Toto Süper Lig'deki rotasyon uygulamasını yarın akşamki maçta da uygulamayı düşünüyor musunuz'' sorusunu ise şöyle yanıtladı:

''Mutlaka değiştireceğimiz oyuncular olacak. Çünkü çok yoğun ve zorlu bir dönemden geçiyoruz. Zorlu geçen Trabzonspor ve Manisasopr maçları sonrası, hafta sonu yine Kayserispor ile yapacağımız maçı da düşünerek değiştireceğimiz oyuncular olacak. Yoğun geçen bu süreçte oyuncularımızı diri tutma, sakatlıklardan koruma adına kadroda değişiklikler yapıyoruz. Bunu yaparken elbette amacımız var. Dünkü antrenmanda tam kadro olarak çalıştık. Diğer takımlarda ise 8-9 sakat oyuncu bulunuyor.''

İspanyol bir gazetecinin, ''Yarın akşam Valencia karşısındaki taktiğiniz ne olacak. Ofansif mi defansif mi oynayacaksınız?'' sorusu üzerine Sağlam, ''Umudumuz çok az olsa bile UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hedefimiz önümüzde duruyor. Bu doğrultuda iki maçımızı da kazanmamız gerekiyor. Ancak Valencia karşısında özellikle deplasmanda kazanmak için ofansif oynamak çok kolay değil. Bir taraftan gol yememek için mücadele verirken, diğer taraftan kazanmak için ofansif anlamda üretken olmaya çalışacağız'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title