Haberler

Bursaspor, Süper Kupa'ya Hazırlanıyor

Bursaspor, Süper Kupa maçı ve yeni sezon hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından Özlüce Tesisleri'nde devam etti.

Bursaspor, 7 Ağustos'ta İstanbul Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacakları Süper Kupa maçı ve yeni sezon hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından Özlüce Tesisleri'nde devam etti.

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın katılmadığı, yardımcı antrenör Mutlu Topçu nezaretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular düz koşu yaptı. Bugünkü çalışmalarda sakatlığı süren ve bağında zedelenme olan yıldız futbolcu İnsua takımdan ayrı yürüyüş yaptı. Avusturya kampında sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı çalışan Hüseyin Çimşir ise bugünkü idmana katıldı. Çalışmalara izinleri devam eden Kirita ve kaleci İvankov katılmadı.

Bursaspor yarın yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

TARAFTARA AÇIK ANTRENMAN

Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde bugün gerçekleştirdiği ilk idmana taraftarlar da geldi. Yurtdışından tatil için Bursa'ya gelen yeşil beyazlı sevdalılar futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Minik bir taraftar ise minyatür şampiyonluk kupasını kaldırarak şampiyonluğu futbolcularla yeniden kutladı.

EMRE KOŞAK - BURSA / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title