Haberler

Bursaspor Pas Çalıştı

Gençlerbirliği İle Deplasmanda Karşılaşacak Olan Bursaspor, Maçın Hazırlıklarını Yaptığı Antrenmanla Sürdürdü.

Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor, maçın hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam talebelerine pas çalışması yaptırdı.

Spor Toto Süper Ligi'nin 16'ncı haftasında cumartesi günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bursaspor, hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürü. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam nazeretinde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular kontrol pas çalışması yaptı. Sağlam antrenman sırasında talebelerini doğru pas atım teknikleriyle ilgili sık sık uyarırken, "Arkadaşlarınızı görerek pas atın. Top kontrolünü iyi yapmanız gerekiyor" diyerek futbolcularına tavsiyelerde bulundu. Antrenmana sakatlığı bulunan İnsua, Steinert katılmazken, İbrahim Öztürk, Emre Pehlivan ve İsmail Haktan takımdan ayrı çalıştı.

ALİ TANDOĞAN İSTEKLİ

Antrenman sırasında özel kaskıyla çalışmalara katılan Ali Tandoğan'ın istekli olduğu göründü. Topla yapılan çalışmalarda da hırslı olduğu gözlenen tecrübeli futbolcunun, hava toplarında da korkusuzca kafayla vuruş yaptığı gözlerden kaçmadı.

EMRE'YE ÖZEL İLGİ

Bursaspor'un en genç oyuncusu Emre Pehlivan'a teknik direktör Ertuğrul Sağlam antrenman sırasında özel ilgilendi. Yetenekli futbolcuyla bir süre sohbet eden Sağlam, Emre'nin yanaklarını okşayarak sevgi gösterdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title