Haberler

Bursaspor - Osmanlıspor Maçından Notlar

TRİBÜNE İLGİ AZALDI

Bursaspor, Süper Lig 8'inci haftanın kapanış mücadelesinde Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda Osmanlıspor'u konuk ediyor. Yeşil-beyazlı taraftarların bu maça ilgisi azaldı. Bir önceki iç sahada maçında Galatasaray'ı ağırlayan Bursaspor'da, o maçta tribünlerde yer alan bir bölüm taraftar ceza alırken, hafta içerisinde de biletlere yoğun ilgi gösterilmedi. Yeşil-beyazlı kulüp, Galatasaray maçındaki kaçak girişleri önleme amacıyla aldığı üst düzey emniyet tedbirlerini ise uyguladı. Seyircilerin biletleri tek tek kontrol edilirken, özel güvenlikçi sayıları da artırılarak geniş güvenlik önlemleri alındı.

2 TAKIMDA DA EKSİKLİKLER ÇOK

Bursaspor ile Osmanlıspor arasındaki mücadelede her iki takımdaki eksikler dikkat çekiyor. Yeşil-beyazlı ekipte Emmanuel Badu, Sercan Yıldırım, Bilal Kısa, Emre Taşdemir, Joshua John ve Onur Atasayar sakatlıkları gerekçesiyle kadroda yer almadı. Osmanlıspor'da ise Anıl Karaer, Avdija Vrsajevic, Özer Hurmacı ve Sokol Cikalleshi de sakatlıkları nedeniyle 18 kişilik kadroda bulunmadı.

Bursaspor'da sakatlığını atlatan Pablo Martin Batalla ilk 11'de yer alırken, bu sezon ligde süre almayan Ertuğrul Ersoy ise maça ilk 11'de başlıyor. Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen ise, daha önceki oyun sistemlerinden farklı olarak 3-5-2 sistemini bu maçta kullanacak.

TANIDIK İSİMLER VAR

Bursaspor'da son dönemlerin formda ismi Dzon Delarge ise maça yedek başlarken, forma giymesi halinde eski takımına karşı mücadele verecek. Daha önce Ankara temsilcisinde 1.5 sezon geçiren tecrübeli kanat oyuncusu, burada 70 maçta 3 gol kaydedebilmişti. Bu sezon ise Delarge'ın yeşil beyazlı forma ile çıktığı 6 maçta ise 4 kez gol sevinci yaşadığı görülüyor. Aynı zamanda Osmanlıspor'da da, Musa Çağıran ve Filipe Josue bir dönem yeşil beyazlı formayı terletmişti. Osmanlıspor Teknik Direktörü İrfan Buz da, 2013-14 sezonunda Bursaspor'un başında 9 maça çıkmıştı. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray Bursaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? 16 Nisan baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title