Haberler

Bursaspor, Ömer Aysan Barış ile Sözleşme Yeniledi

Ömer Aysan Barış, bugün düzenlenen törenle kendisini 1 yıl daha Bursasporlu yapan resmi sözleşmeye imza attı.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen, Bursaspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Ekrem Senal ve Genel Sekreter Kani Kudu'nun da hazır bulunduğu imza töreninde konuşan Ömer Aysan Barış, "Bursaspor'da kaldığım için çok mutluyum" dedi. Ömer Aysan Barış, kendisine gösterilen yakınlıktan dolayı yönetime teşekkür ettiğini ifade ederek, "Ben Çarşamba günü buraya gelirken pazarlık yapmaya gelmediğimi, anlaşmak için geleceğimi yöneticilerimize söylemiştim. Sözleşmemin 1 senelik veya 3 senelik olması hiç önemli

değil. Önemli olan benim Bursaspor'da oynama isteğimdir. Önümüzdeki sezonun sonunda da ben yine Bursaspor'la masaya oturacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben geçen sezon boş mukaveleye imza attım. Bundan kimsenin haberi yoktu. Ayrılmak gibi bir niyetim hiç olmadı. Bursa'yı ve taraftarımızı çok seviyorum. Hakkımda ulusal medyada çok şey yazılıp çizildi. Benim için en büyük takım Bursaspor. Bülent hocamızdan da çok şey öğreneceğimizi düşünüyorum. Futbolculuk kariyeri çok parlaktı. Teknik direktörlük

kariyerine Kayseri Erciyesspor'da başarı ile başladı. Kendisi başarıya aç bir teknik adam, Bursasporlu futbolcular olarak bizler de başarılı olmak istiyoruz. Tüm camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Bursaspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Ekrem Senal ise yaptığı konuşmada, "Ömer Aysan bize her zaman Bursaspor'da oynamak istediğini söylemişti. Bizimle görüşmeye geldiğinde 'Ben anlaşmak için geldim, pazarlık için değil' demişti. Sözünü de tuttu. Bizim istediğimiz rakama imzayı attı. Hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

(İHS-KÇ-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title