Haberler

Bursaspor, Kupada Yeni Transferi Zuniga ile Güldü

Fortis Türkiye Kupası D Grubu'nda Bursaspor Kendi Sahasında Gençlerbirliği Oftaşspor'u 1-0 Yenerek 3 Puanı Alan Takım Oldu. Maça Genç Bir Kadro ile Çıkan Yeşil-beyazlı Takımın Tek Golünü Perulu Yeni Transfer Zuniga Attı.

Fortis Türkiye Kupası D Grubu'nda Bursaspor kendi sahasında Gençlerbirliği Oftaşspor'u 1-0 yenerek 3 puanı alan takım oldu. Maça genç bir kadro ile çıkan yeşil-beyazlı takımın tek golünü Perulu yeni transfer Zuniga attı.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Gençlerbirliği Oftaşspor maçının ardından yaptığı açıklamada oyuncularını tebrik etti. Türkiye'de artık herkesin haftada 3 maç oynayabilmesi gerektiğini ifade eden Aybaba, "Bugün oyuncularım sahada çok iyi mücadele ettiler. Galip gelerek kupada şansımızı son maça taşıdık. Avrupalı futbolcular 3 maçı kaldırıyor biz neden kaldıramıyoruz deyip dururduk. Türkiye'de takımların haftada 3 maç oynamasını bilmesi gerekiyor. Şimdi önümüzde Galatasaray maçı var ve

hazırlıklarımıza ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

Gençlerbirliği Oftaşspor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise sahadan 1 puan aldıkları takdirde kupada bir üst tura çıkacaklarını ancak bunu başaramadıklarını vurgulayarak, "Bursaspor genç oyuncular ile sahada çok iyi mücadele etti ve sahadan galibiyetle ayrıldı. Biz buradan puan alabilseydik bir üst tura çıkmayı garantileyecektik. Şimdi kupada Galatasaray maçından 1 puan alabilirsek gruptan çıkacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu.

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ise Sarıyer kazası olmasaydı gruptan çıkmayı garantilemiş olacaklarını söyleyerek, "Şu an iddiamız devam ediyor. Denizlispor'u yenersek Galatasaray'ın beraberliği durumunda gruptan çıkarız. Çeyrek finale adımızı yazdırırız. O bakımdan kupada gruptan çıkma şansımızın sürmesi bizim açımızdan iyi" şeklinde konuştu.

Bursaspor'un tecrübeli sağ kanat oyuncusu Ömer Aysan Barış ise kazanmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, "İlk kez forma giyen genç arkadaşlarımız vardı. Önemli olan galip gelmekti. Galip geldiğimiz için mutluyuz. Bu galibiyetin verdiği moralle Galatasaray maçından puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum" dedi.

(RF-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title