Haberler

Bursaspor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Şankaya Açıklaması

"Biz Bursaspor yönetimine dair eleştirilerimizi basın önünde değil, birebir muhattapları ile yüz yüze ve 3 ayda bir gerçekleştirilen divan genel kurulumuzda şeffaf bir şekilde üyelerimizin önünde yapmaktayız. Hem de en acımasız biçimde"

Bursa spor Kulübü Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, kurul olarak yeşil beyazlı yönetime eleştirilerini en acımasız biçimde yaptıklarını kaydetti.

Şankaya, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Bursa'da bir yerel gazetenin köşe yazarı tarafından şahsını ve kurulu rencide eden  ifadelerin kendilerini son derece üzdüğünü bildirdi.

Daha önce şampiyonluk yaşamış ve "4 büyükler" olarak adı geçen kulüplerin divan heyetlerinin yıllar önce kurulduğunu, bunların kurumsallaşmasını tamamlamış, spor kulübü ile iç içe geçmiş, tüm harcamaları, mekan ve personel ihtiyaçlarının kulüp tarafından karşılanan oturmuş kurumlar olduğunu ifade eden Şankaya, şunları kaydetti:

"Bizler 5 büyük kulüpten biri olan Bursasporumuzun divan heyeti olarak daha emekleme safhasındayız. Bursaspor'un şanına yakışır bir divan kurulu oluşması için zamana ve daha fazla özveriye ihtiyaç duyulmaktadır. Bizler daha sonra gelecek arkadaşlara altyapısı mükemmel ve kurumsallaşmasını tamamlamış, divan kültürü oluşmuş bir yapı teslim etmek için çaba gösteriyoruz. Eksiklerimiz ve hatalarımız vardır. Belirtmek isterim ki şu ana kadar olan harcamalarımız tarafımızdan karşılanmıştır. Sadece Erkan Körüstan yönetimi tarafından kulüpte bir oda tahsis edilmiştir. Biz Bursaspor yönetimine dair eleştirilerimizi basın önünde değil, birebir muhatapları ile yüz yüze ve 3 ayda bir yapılan divan genel kurulumuzda şeffaf bir şekilde üyelerimizin önünde yapmaktayız. Hem de en acımasız biçimde. Bahsi geçen köşe yazarı arkadaşımız divan kurulumuzun asli üyesi olmasına rağmen toplantılarımıza katılmamaktadır. Bunu hazirun listesi kayıtları ile belgeleyebiliriz."

Şankaya, divan heyetinin, diğer büyük kulüplerin divan heyetleri ile temaslar kurup gelecek günlerde müşterek bir toplantı gerçekleştireceğini de vurgulayarak "Türkiye'de ilk defa yapılacak bu divan heyetleri toplantısına biz öncülük etmekteyiz. Bu toplantılarda Türk futbolunun sorunları ele alınacak ve dostluklarımız pekişecektir. Köşe yazarına tavsiyemiz, o her zaman kullandığı üslupla, görev yapmak için çabalayan insanların şevkini kıracağına divan toplantılarına katılıp görüşlerini belirtmesi, gerekirse hak sahibi olduğu divanda aday olup, seçilirse de büyük donanım ve tecrübesi ile Bursasporumuza katkı sağlamasıdır" ifadesini kullandı. - Bursa

Kaynak: AA / Yerel

Bursaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title