Haberler

Bursaspor Kulübü Başkanı Kızıl: "Taraftarlarımız Son Derece Bilinçli"

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, Antalyaspor Deplasmanında Alınan Yenilgiye Karşın, Yeşil-beyazlı Taraftarların Son Derece Bilinçli Davranışlar Sergilediğini Söyledi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, Antalyaspor deplasmanında alınan yenilgiye karşın, yeşil-beyazlı taraftarların son derece bilinçli davranışlar sergilediğini söyledi.

Levent Kızıl, yaptığı açıklamada, Antalyaspor maçının 2-0 öndeyken 3-2 kaybedilmesiyle ortaya çıkan travmanın bitmesi gerektiğini, bu konuda en büyük desteği Bursaspor taraftarından gördüklerini kaydetti.

Bursaspor taraftarlarının son derece bilinçlendiğini, inanılmaz bir olgunluğa ulaştığını dile getiren Kızıl, şöyle konuştu:

''Taraftarlarımız son derece bilinçli. Alınan kötü yenilgiye karşın sağduyulu davrandılar. Bursasporlu futbolcular da taraftarın oluşturduğu bu bilince olan saygısını Fortis Türkiye Kupası'nda Akçaabat Sebatspor'u, ardından da pazar günü Turkcell Süper Ligi'nde Sivasspor'u yenerek gösterecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title