Haberler

Bursaspor Kulübü Başkanı Kızıl: - ''bursaspor'dan Ayrılıp Kulübü Karıştırmak İsteyen Oyuncular Var''

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, yeşil-beyazlı takımdan ayrılıp kulübü karıştırmak isteyen bazı oyuncular bulunduğunu belirterek, ''Bu oyuncuları ağabeyleri, eski başkanları olarak uyarıyorum. Bursaspor'u karıştırmaya güçleri yetmez ama devam ederlerse isimlerini açıklarım'' dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, yeşil-beyazlı takımdan ayrılıp kulübü karıştırmak isteyen bazı oyuncular bulunduğunu belirterek, ''Bu oyuncuları ağabeyleri, eski başkanları olarak uyarıyorum. Bursaspor'u karıştırmaya güçleri yetmez ama devam ederlerse isimlerini açıklarım'' dedi.

Kızıl, Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, İkinci Lig (A) Kategorisi'nde şampiyon olduktan sonra tüm futbolcularla toplantı yaptıklarını, futbolcuların şampiyonluk primleri ve tüm alacaklarının ödendiğini söyledi.

Şampiyonlukta önemli rol oynayan tüm oyuncuları çok sevdiğini ancak futbolda duygusallığa yer olmadığını dile getiren Kızıl, ''Hepsi katkı sağlamıştır bu başarıya. Ancak profesyonel hayatta bu tür şeyler oluyor. (Tüm oyuncularımızla devam edeceğiz) diye bir durum yok. Çoğuyla görüştük, paralarını ödedik ve helallik aldık'' diye konuştu.

Kızıl, Serkan Reçber'in, gazetelerde yer alan haberlerle ilgili önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyeceğini, Yunus Altun ile de gelecek perşembe günü görüşerek kendisine kulüp bulmasını ileteceklerini kaydederek, şöyle devam etti:

''Tüm oyuncularımızla iyi ayrıldık. Ancak geçen yıl ayrılan bir futbolcu ile bu yıl ayrılan iki futbolcunun kulüple ilgili konuştuğunu öğrendik. Bu oyuncuları ağabeyleri, eski başkanları olarak uyarıyorum. Bursaspor'u karıştırmaya güçleri yetmez ama devam ederlerse isimlerini açıklarım. Eğer isimlerini açıklarsam onlar için iyi olmaz.''

Transfer çalışmalarına da değinen Kızıl, orta sahaya oyun kurucu olarak bir yabancı oyuncu almayı düşündüklerini, kamp döneminde gerek görmeleri halinde, takıma forvet için de bir oyuncu takviyesi yapabileceklerini bildirdi.

Kızıl, transferde nokta atışı yaptıklarını, Raşit Çetiner'in istediği ve listenin ilk sırasında yer alan oyuncuları aldıklarını ifade ederek, ''Yerli transferi tamamladık. Yabancı konusunda da araştırmalarımız sürüyor'' yorumunu yaptı.

Kombine biletleri bu yıl toplu olarak satmayacaklarını, taraftarların kombine biletlere büyük ilgi gösterdiğini anlatan Kızıl, şöyle devam etti:

''Kombine biletlerin satışı 2 gün önce başladı ama inanılmaz bir talep var. Taraftarlarımıza bu ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İlgi böyle devam ederse bu sezon Barcelona'nın ve Avrupa'nın diğer büyük kulüpleri gibi biletler ligler başlamadan satılacak. Sadece rakip takım yeri için olan bölüm kalacak.''

-AZİZ YILDIRIM-

Levent Kızıl, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Kulübü'nün yapılacak kongresinde yeniden aday olmasıyla ilgili de, ''hayırlı olsun'' dedi.

Yıldırım'ın Türk futboluna çok önemli hizmetleri bulunduğunu dile getiren Kızıl, ''Aziz Yıldırım'ın kongrede yeniden aday olacağını öğrendim. Kendisi ve Fenerbahçe için hayırlı olsun'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title