Haberler

Bursaspor Kulübü Başkanı Bölükbaşı Açıklaması

"İşimiz kolay değil. Camiamızın beklediği doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" "Başkan ben olabilirim ama bizim yönetim kurulumuz tüm Bursa olacaktır"

Bursaspor Kulübünün yeni başkanı Recep Bölükbaşı, "İşimiz kolay değil. Camianın beklediği doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Bölükbaşı, Özlüce Tesisleri'nde devir teslim töreni sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor'un, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyacı olduğu bir dönemden geçtiğini söyledi.

Atatürk Spor Salonu'nda dün akşam gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulun çok güzel geçtiğini anlatan Bölükbaşı, "Sonuçta seçimi biz kazandık. Diğer adaylar da çok başarılı oldu. Sonuçta yapılan maçı Bursaspor kazandı. İşimiz kolay değil. Camiamızın beklediği doğrultuda çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

Kendisine ve yönetici arkadaşlarına güvendiğini dile getiren Bölükbaşı, şeffaf bir yönetim anlayışı sergileyeceklerini bildirdi.

Bursaspor'u, bulunduğu konumdan daha yukarılara çıkarmak için Bursa'nın her kesiminin büyük desteğine ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Bölükbaşı, "Bursaspor çok büyük bir camia. Yönetimlere sabır göstermeliyiz. Bizlerin camia ile çok iyi bir iletişim kurmasını sağlamalıyız. Başkan ben olabilirim ama bizim yönetim kurulumuz tüm Bursa olacaktır. Büyüklerimiz, eski başkanlar, eski yöneticiler, mevcut yöneticiler, medya, taraftar kısacası herkesle el birliği içinde olmalıyız. Allah utandırmasın" diye konuştu.

Basketbol Şubesi kurma isteği

Bölükbaşı, maden faciası yaşanan Manisa'nın Soma ilçesi ile sel felaketine maruz kalan Bosna Hersek'e yardım için çalışma başlatacakları bilgisini verdi.

Yeşil-beyazlı kulübün, merhum başkan İbrahim Yazıcı yönetiminde futbol dışında faaliyet gösterdiği branş sayısını 13'e yükselttiğini hatırlatan Bölükbaşı, bunlar arasında bulunmayan basketbol branşında da faaliyet göstermek istediklerine değindi.

Yazıcı ile Bursaspor'da 7 yıl yöneticilik yaptığını anımsatan Bölükbaşı, şöyle devam etti:

"Bursa çok büyük, taraftarı çok büyük. Dünyanın her yerinde taraftarları var. Şu an oturduğumuz koltukta rahmetli başkanımız İbrahim Yazıcı otururdu, ben de hemen yanında. Bazen konuşmalar sırasında elime vururdu. Onun engin tecrübelerinden bir şeyler aldığımızı düşünüyorum. Çok değerli yönetim kurulu üyelerimiz var. Ortak görüşle hareket edeceğiz. Yalan konuşmayı sevmem, oyalamayı sevmem. Basınımızın da yardımlarını bekliyoruz. Bursaspor'un iyi konumda olması hepimizi olduğu gibi sizleri de mutlu edecektir. Biz hepimiz biriz. İletişime çok önem veriyoruz. Basınımızla sürekli bir araya geleceğiz, bilgilendirme toplantıları yapacağız. Taraftar dernekleriyle toplantılar yapacağız."

?- Bursaspor Vakfı

Bölükbaşı, önceki yıllarda başkanlığını Avukat Öztürk Yazıcı'nın yaptığı Bursaspor Vakfını aktif hale getireceklerine işaret ederek, bu kuruluşun üye sayısını başlangıçta 200'e çıkarmayı hedefledikleri bilgisini verdi.

Vakıf için siyasilerden yardım talep edeceklerini aktaran Bölükbaşı, şunları kaydetti:

"Diğer kulüplerin çeşitli yaylalarda tesisleri var. Bizim Kocayayla'da neden bir tesisimiz olmasın? Özlüce Tesislerimizin hemen karşısında Ürünlü Mahallesi var. Burada neden bir eğitim kampüsü yapılmasın. Özlüce'ye bir çakıl taşı koyma düşüncesi olan herkesin görüşlerine açığız. Yine tesislerimizde Ar-Ge kuracağız. Burada kariyerli insanlar görev alacak, onlar bizleri yönlendirecek. Erkan Körüstan yönetiminin başlattığı benzinlik projesi için Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe müjdeyi verdi. Çok güzel bir yerdeki arazi, benzin istasyonu olarak kullanılabilecek. Her gelen yönetim, Bursaspor'a bir şey verebilmek için göreve geliyor. Yönetimlere sahip çıkmamız lazım. Küfür edersek ileride başkan ve yönetici bulamayacağız. Sabır göstermeliyiz. Bizler Bursaspor aşığıyız. Yönetim kurulumuzdaki herkes Bursaspor sevdalısı ve hiçbir arkadaşımızın çift üyeliği yok."

Recep Bölükbaşı, yönetim kurulunun ilk toplantısını 26 Mayıs'ta yapacaklarını sözlerine ekledi. - Bursa

Kaynak: AA / Spor

Mustafa Kemal Atatürk Özlüce Tesisleri Recep Bölükbaşı Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title