Haberler

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Genç: ''Kayseri Erciyesspor Deplasmanında 3 Puan Almayı Hedefliyoruz''

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Genç, Kayseri Erciyesspor deplasmanından 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Genç, Kayseri Erciyesspor deplasmanından 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bursaspor'un dört büyük kulüp diye anlandırılan Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'dan sonra en iyi transferleri yaptığını ve en güçlü kadroya sahip olduğunu kaydetti.

Golsüz berabere biten Ankaragücü maçında hava koşullarının futbol oynamaya çok müsait olmadığını, rakibin de sahaya beraberlik hedefiyle çıktığını dile getiren Genç, buna karşın yeşil-beyazlı futbolcuların ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiklerini, zaman zaman da galibiyeti getirecek pozisyonlar ürettiklerini anlattı.

Genç, deplasmanda karşılaşacakları Kayseri Erciyesspor'un, ilk maçında Fenerbahçe'ye 6-0 yenilmesine karşın iyi bir kardoya sahip olduğunu, özellikle her sezon ligde 12-13 gol atan Cenk İşler'e dikkat edilmesi gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

''Rakip, bu maçı mutlak kazanarak farklı Fenerbahçe mağlubiyetini unutturmak isteyecek. Bizi zor bir maç bekliyor. Ama ben Teknik Direktörümüz Raşit Çetiner'e ve futbolcularımıza güveniyorum. Raşit Hoca gerekli önlemleri almıştır. Kayseri Erciyesspor deplasmanından 3 puan almayı hedefliyoruz. En kötü ihtimalle bir puan alacağımıza inanıyorum.''

-KURUMSALLAŞMA ÇALIŞMALARI-

Genç, yönetim kurulu olarak öncelikle hedeflerinin, Bursaspor'un Turkcell Süper Lig'de kalıcı olmasını sağlamak olduğunu, bu arada kurumsallaşma çalışmalarına da ağırlık verdiklerini bildirdi.

Özellikle kulübün idari yönetiminin profesyonellerce yapılmasını arzu ettiklerini vurgulayan Genç, ''İdari yönetimle ilgili önemli projelerimiz var. Bunların başında, idari yönetime birçok kalite belgesi almak. Böyle bir yapılanma Türkiye'de sadece Beşiktaş Kulübü'nde var. Biz Bursaspor'un da profesyonel anlayışla yönetilmesini arzu ediyoruz'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title