Haberler

Bursaspor- Kırıkhanspor Maçının Ardından...

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Lig ekibi Kırıkhanspor karşısında aldıkları beraberliği değerlendirdi.

Kırıkhanspor'u tebrik ederek sözlerine başlayan Sağlam, "Onların emeğini hiç gözardı etmeden özellikle tebrik etmek istiyorum. Bundan önceki dönemde ligde yer vermediğimiz, kaleci Harun ve Serdar ile başladık. As ve yedek diye ayrım yapamayız ama bu gibi takımlara karşı oyun başlangıcı çok önemli. Rakibe baskı yapamayıp topla oynama imkanı verirseniz rakibin özgüveni tavan yapıyor ve bizim için sıkıntılı oluyor. Bugün kötü oynadık diyemem. Bunu demek bir iltifat olacak. Bundan önceki dönemde hep birlikte iyi bir ekip birlikteliği oluşturan bu çocuklar bugün yine hep beraber kötüydüler. İsyan eden oyuncumuz bile çıkmadı. Sonradan girenlerde bile istek göremedik. Baştan aşağıya kötü oynadık" dedi.

SORUMLUSU BENİM

Ortaya çıkan kötü futbolun sorumlusu olarak kendisi olduğunu söyleyen başarılı teknik adam, "Oluşan bu durumun sorumlusu benim. Dolayısıyla Türkiye liginin şampiyonunun, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden ekibin böyle kötü oynamaya hakkı yok. Amatör takımla berabere de kalabilirsiniz ama bu kadar silik ve bu kadar kazanma arzusundan yoksun mücadele edemezsiniz. Başımızı önümüze koyup düşünmemiz lazım. 3 gün sonra çok önemli bir karşılaşmamız var. İyi bir başlangıç yapmak istediğimiz grup karşılaşmalarına kötü bir başlangıç yaptık. Ama tolere etmek istiyoruz. İyi değerlendirmek zorundayız. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Çok kötü bir oyun izlettirdiğimiz için özür diliyorum. Buraya gelen taraftarlara bu şekilde kötü bir futbol izlettirme durumumuz olmaması gerekir. İnşallah bu son olur ve bundan sonraki dönemle alakalı da ders veren bir karşılaşma olur" diye konuştu.

BEKİR OZAN: YENERİZ HAVASI VARDI

Bursasporlu futbolcu Bekir Ozan, "Gerçekten saha içinde çok kötü bir oyun vardı. Maç öncesi galibiyeti düşünüyorduk ama bazen sahada istediklerinizi yapamıyorsunuz. Ben yapamadıklarımızı rahatlığa bağlıyorum. Nasılsa yeneriz havası vardı. Bize büyük bir ders oldu. Herkesten özür diliyoruz. İnşallah kötü başladığımız bu kupada, kupayı kaldırarak sonlandırırz. 3. Lig takımı olsun, bizim gibi üst düzey takımlarla oynayınca daha fazla motive oluyorlar. Biz de yeteri kadar motive olamadık. Çok iyi mücadele ettiler. Kutluyorum" şeklinde konuştu.

NUNEZ: BİZE YAKIŞMADI

Arjantinli futbolcu Nunez şunları söyledi:"Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Bu beraberlik bize yakışmadı. Önümüzdeki maçlarda bunun telafisini yapmak istiyoruz. Kendi performansımdan ben de memnun değilim. Kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Kendime güveniyorum ve daha iyi performans göstereceğime inanıyorum. Türkiye'deki futbol biraz daha sert. Biz böyle maçlara alışık değiliz. Ama alışıp kendimi daha da geliştireceğim."

KIRIKHANSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ BEYKOZ: ANLATACAK ANIMIZ OLACAK

Kırıkhanspor Teknik Direktörü Ali Beykoz, ilk maçlarında Bursaspor karşısında aldıkları beraberliği değerlendirdi. Bursaspor'un eski futbolcusu Ali Beykoz, "Yaklaşık 5-6 gün önce Kırıkhanspor ile anlaştık. Çok iyi bir oyuncu grubu ile bareberim. 22 yıl önce Bursaspor'a transfer olmuştum ve 18 yıl önce ayrılmıştım. Allah takımımın karşısına antrenör olarak çıkardı. Çok duygulandım ve mutlu oldum. Maçtan da mutlu ayrıldığımız için mutlu oldum. Kaybedebilirdik, çok gol yiyebilirdik. Ama hiçbir zaman oyunu çirkin hale getirmeyin dedim. Oyunun her bölümünde oynamaya çalışın, belki yarın buralarda oynayacaksınız ve anlatacağınız anı olacak demiştim. Gerçekten de kardeşlerimiz bunu gerçekleştirdi. Hepsini yürekten kutluyorum. Türkiye'nin en büyük takımı ile oynadık ve puan aldık. Önümüzde Kasımpaşa, Karşıyaka ve İstanbul B.B maçlarımız var. Daha iyi tecrübeleneceklerine inanıyorum" dedi.

AKAN: ŞAMPİYON OLMUŞ TAKIMDAN PUAN ALMAK GURURDUR

Kırıkhanspor'un golünü kaydeden Akan, "Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Lig takımı olarak bulunmaktan gurur duyuyoruz. Bursaspor gibi Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takımla karşılaşmak ve buradan puanla ayrılmak büyük bir gururdur. Bizim amacımız bu kupayı şenlendirmek ve renk katmak. Şampiyon olmuş bir takımdan 1 puan alıp dönmek bizim için büyük bir gururdur. Bundan sonra da Bursaspor'a başarılar diliyorum. Üçüncü Lig'de benim gibi birçok arakadaşımız var. Biz buraya başarımızla geldik. Üçüncü Lig'de kontenjanda oynayan futbolumuz var. Umarım kural biranönce değişir. Ailesine ekmek götüremeyen oyuncular var. Bu konunun gündeme gelmesini istiyoruz. Böylece Türk futbolu daha ileri gidecektir. Üçüncü Lig'de gittikçe kalite düşmeye başladı. Yaşla sınırlandırması bir handikaptır" diye konuştu.

ERHAN: ÜÇÜNCÜ LİG KADERİMİZ

Bursaspor ile karşılaşmaktan ve beraberlik almaktan dolayı gururlu olduklarını belirten Erhan ise şunları söyledi: aya çıkmaz. Rakibimiz kim olursa olsun biz de futbolcuyuz. Üçüncü Lig'de oynamamız kaderimizdir. Elimizden geleni yapmaya çalıştık ve böyle bir takımdan 1 puan aldığımız için çok mutluyuz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title