Haberler

Bursaspor Kendi Evinde Mağlup

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 2.haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 1-0 mağlup oldu.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, ilk yarıda maçı koparabilecekleri pozisyonları yakaladıklarını ancak değerlendiremediklerini belirterek, "Lige iyi başlangıç yaptık ve ardından Avrupa liginde aldığımız iyi sonucun ardından tekrar lige döndük. İki zorlu 90 dakikadan sonra daha evvel görev vermediğimiz oyuncularımıza görev verdik. Bu yoğun dönemde takımın menfaatleri doğrultusunda zaman zaman diğer arkadaşlarımıza da görev vereceğiz. İlk devre maçı koparabileceğimiz pozisyonlar yakaladık ama başarılı olamadık. Bu maçın olumsuz etkilerini üzerimizden atıp Perşembe günü oynayacağımız Twente maçına hazırlanmamız lazım. Bu yoğun dönemde önce Avrupa Liginde gruplara kalıp, ardından da Galatasaray maçına hazırlanmak istiyoruz. Mağlubiyete üzüldük. Tüm benliğimizle Twente maçına hazırlanıp bizi sevenlere gruplara kalarak sevinç yaşatmak istiyoruz" dedi.

Bursaspor takım kaptanı Ömer Erdoğan ise ikinci yarıda skoru çevirmenin kolay olmadığına dikkat çekerek, "Etkili pozisyonları değerlendirebilseydik daha farklı olabilirdi. İlk golü atmak önemliydi. İkinci yarıda duran top haricinde pozisyon vermedik. Duran toptan gol yedik. İkinci yarıda skoru çevirmek kolay olmadı. Mağlubiyeti sıcağa ve yorgunluğa bağlıyorum ama bu bahane olmamalı. Önümüzde çok önemli bir maç var. İyi sonuç alıp Bursa'ya dönmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Maça 3 puan parolasıyla çıktıklarını dile getiren yeşil-beyazlı genç oyuncu Ferhat Kiraz ise, "Maça çıkarken 3 puan parolasıyla başladık. Maçın başında skoru değiştirebilecek pozisyonlar bulduk. Onlardan biri gol olsaydı daha farklı olabilirdi. Sonuçta maça bakınca rakibin bir veya iki pozisyonu var. Önümüzdeki Twente maçından iyi sonuç alıp Bursa'ya dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title