Haberler

Bursaspor Kayserispor Hazırlıklarını Sürdürüyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor ile Bursa'da karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor ile Bursa'da karşılaşacak olan Bursaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde Özlüce Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yarım saati basına açık olan antrenman pas çalışmasıyla başladı. Yeşil beyazlı takımın basına kapalı olarak gerçekleştirilen bölümde yarı sahada çift kale maç yaptığı öğrenildi. Antrenman sırasında futbolcularla yakından ilgilenen Ertuğrul Sağlam, hata yapanları sık sık uyardı. Milli Takım kampından dönen N'Diaye takımla birlikte çalışmalara başladı.

BASSER VE TAGOE ÖZLÜCE'DE

Antrenmana, sakat olan Barış Örücü, milli takımlarda bulunan Serdar Aziz, Bangura ile yeni transferler Sestak, Tagoe ve Basser katılmadı. Ülkelerinden dönen Basser ve Tagoe, geç saatlerde Genel Menajer Adil Cenkçiler ile birlikte İstanbul'dan Özlüce Tesileri'ne geldi. Bu futbolcuların, Sestak ile birlikte yarınki antrenmanda yer alacağı bildirildi. Bursaspor, Kayserispor hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

FOTOĞRAFLI - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title