Haberler

Bursaspor Kartepe'de Çalışmalara Başladı

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabına Kocaeli Kartepe'de başladı.

Bursaspor yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabına Kocaeli Kartepe'de başladı. Yeşil beyazlı ekip kampın ilk antrenmanında ısınma hareketlerinin ardından, 5'e 2 ve topla çalışma yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş antrenmanda futbolcularını zaman zaman uyardı. Güneş, özellikle pas çalışması sırasında futbolcularına, "Atacağın pas garanti olacak" diye seslendi.

TAIWO ANTRENMANA ÇIKTI

Bursaspor'da vize sorununu gerekçe göstererek Bursa'da gerçekleştirilen ilk etap çalışmalarına katılmayan Taye Taiwo takımla birlikte Kartepe'ye geldi. Taiwo yeşil beyazlılarla ilk antrenmana katıldı.

ŞAMİL'E ÖZEL İZİN

Yeşil beyazlılarda özel izin alan Şamil Çinaz ise kampa katılmadı. Şamil'in yarın Kartepe'ye gelerek çalışmalara katılacağı belirtildi.

TARAFTAR YALNIZ BIRAKMADI

Bursaspor'un Kartepe'deki ilk kampında yeşil beyazlı taraftarlar da takımını yalnız bırakmadı. Kocaeli Ünitimsah üyesi 5 kişilik taraftar grubu antrenmanı saha kenarından izledi, antrenman sonunda da futbolcularla fotoğraf çektirdi.

İSPANYOL KONDİSYONER GELDİ

Bursaspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda anlaşma sağlanan İspanyol kondisyoner Miguel Peiro da ilk antrenmanına çıktı. Daha önce Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay ile çalışan Peiro, Valencia, Atletico Madrid, Celta Vigo gibi takımlarda da çalışmıştı. - Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Bursaspor Kartepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title