Haberler

Bursaspor ile Gençlerbirliği Oftaşspor Yenişemedi

Bursaspor, Turkcell Süper Lig'in 8. haftasında kendi sahasında Gençlerbirliği Oftaşspor ile 1-1 berabere kaldı.

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, hakeme tepki göstererek, "Burası hakem eğitme yeri değil. Federasyon hakemlerini başka yerde eğitsin. 90 dakika maç için 900 dakika hazırlanıyoruz. Bu sezon 1-2-3 değil, 6 maçta hakem hatalarından puan kaybettik. Bize de yazık. Burası eğitim yeri değil. Bu şehre yazık. Maçın tamamına hakim olan taraf bizdik. İlk yarıda 7-8 net gol pozisyonundan yararlanamadık. Takımım çok iyi futbol oynuyor. Bu işin dönüşü var. O olduğu

zaman bizi kimse tutamaz. Çok yukarılara tırmanacağız. Kimse panik yapmasın. Bu takıma herkes destek versin" diye konuştu.

Gençlerbirliği Oftaşspor Teknik Direktörü Osman Özdemir ise, Bursa'dan şans puanıyla ayrıldıklarını ifade ederek, "Bursaspor üst düzey futbol oynadı, çok pozisyon buldu. Bu kez iyi oynamadan puan aldık. Biz bugün sadece mücadele tarafımızı ortaya koyduk. İnşallah bundan sonraki maçlarda iyi futbol oynarız ve galibiyetler alırız. İlhan'a gösterilen kırmızı kart haklıydı. Penaltı konusunda yorum yapamayacağım. Ancak hakem ilk defa Turkcel Süper Lig'de maç yönetti. Bursa'da maç yönetmek kolay değil" diye

konuştu.

Bursaspor'un rahat galip gelmesi gerektiği bir maç olduğunu belirten Başkan Adayı İbrahim Yazıcı, "Daha güzel bir oyunla galibiyet almalıydık. Buna direkler de müsade etmedi. Üç topumuz direkten döndü. Kimse merak etmesin daha iyi günler olacak" dedi.

Gençlerbirliği Oftaşspor Kulübü Başkanı Turgay Kalemci ise, ilk kez bu kadar kötü bir futbol sergilediklerini belirterek, "Bursaspor, 3 puana daha yakın taraftı. Galibiyet Bursaspor'un hakkıydı" ifadelerini kullandı.

Bursaspor'un tek gölünü atan Mustafa Sarp ise, hakem için söylemek istediklerini içinde bıraktığını belirterek, "Her maç aynı şeyler oluyor. Galibiyet bizim hakkımızdı" diye konuştu.

Bursaspor'un tecrübeli futbolcusu İsmail Güldüren de, üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu ifade ederek, maçlarına stajyer hakem istemediklerini kaydetti.

(RF-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title