Haberler

Bursaspor, Galibiyete Şartlandı

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Her Maçın Zor Olduğunu Belirterek, "Ligin Üst Sıralarında Yer Almak İçin Önümüzde Oynayacağımız Maçlardan Seri Galibiyetler Almak İstiyoruz" Dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, her maçın zor olduğunu belirterek, "Ligin üst sıralarında yer almak için önümüzde oynayacağımız maçlardan seri galibiyetler almak istiyoruz" dedi.

Özlüce Tesisleri'nde Bursaspor kafilesinin Ankara'ya hareketinden önce basın toplantısı düzenlenen Teknik Direktör Samet Aybaba, Gençlerbirliği Oftaşspor maçının zorlu bir deplasman olduğunu ifade etti. Ankara ekibinin ligde kendi içinde en iyi anlaşan takım olduğunu kaydeden Aybaba, "Oyuncuları iki sezondur birlikte oynuyor. Bu onlar için büyük bir avantaj. Çok koşuyorlar. Biz de çok koşarak kazanmak için mücadele edeceğiz. Bu maç öncesi tüm oyuncularımla Sivasspor maçının değerlendirmesini yaptık. Bu maçta yapılan hataları konuştuk. Daha dikkatli olmaları için onları uyardım. Bu zorlu deplasmandan kazanarak döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Basın mensuplarının "Futbolcuların parasal anlamda sıkıntısı yok, ancak galibiyet elde edilemiyor" hatırlatmasına tecrübeli teknik adam, "Bunu yönetim ve teknik heyet olarak biz de düşünüyoruz. Nasıl prim varsa ceza da olmalı. Ama sergilenen güzel oyun bu cezayı engelliyor" dedi.

(RF-İHS-İY-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title