Haberler

Bursaspor, Galatasaray Maçına Hazır

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Kendi Sahalarında Oynayacakları Galatasaray Maçını Kazanarak, Sezonu İyi Bir Şekilde Bitirmek İstediklerini Söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, kendi sahalarında oynayacakları Galatasaray maçını kazanarak, sezonu iyi bir şekilde bitirmek istediklerini söyledi.

Giresunspor ile Marmaris Belediyespor arasında oynanacak Türk Telekom Lig A'ya yükselme maçını izlemek üzere Bursa Atatürk Stadı'na gelen Engin İpekoğlu, aynı statta oynayacakları Bursaspor-Galatasaray maçıyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu. İpekoğlu, rakiplerinin amacından, kendilerinin de küme düşme korkusundan uzaklaştığına işaret ederek, "Galatasaray maçını kazanarak, sezonu iyi bir şekilde bitirmek istiyoruz. Bunun yanında herhalde, Galatasaray'ı yendiğimiz takdirde bir sezon içinde 4

büyük takımı yenen 3. takım olacağız. İnşallah kazanır, sezonu en iyi şekilde kapatırız" diye konuştu.

Bir gazetecinin 'Genç futbolculara bu maçta şans verecek misiniz?' sorusu üzerine İpekoğlu, "Serkan Kurtuluş sakat, Sercan Yıldırım sakat, Serdar sakat. Onun dışında da elimizde genç futbolcu yok. Sakat olmasalardı zaten daha önceki maçlarda da bu arkadaşları oynatacaktık, ama sakat oldukları için bu maçta da şans veremeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

(SA-KÇ-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title