Haberler

Bursaspor Farklı Sevindi

Güncelleme:

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 4-0'lık Gençlerbirliği galibiyetini değerlendirdi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 4-0'lık Gençlerbirliği galibiyetini değerlendirdi. Sağlam şunları söyledi: "Gençlerbirliği karşılaşması bizim için çok önemli bir karşılaşmaydı. Bu maçı kazanmak için 10 haklı gerekçe sıralayabilirim.

Çok şanssız şekilde yenildiğimiz Beşiktaş maçı ve hakederek yenildiğimiz Sivasspor maçının ardından kötü oyunu sonlandırmak, mağlubiyetlere son vermek istiyorduk. Milli maç arası var. Bu 15 günlük süreyi huzurlu geçirmek adına kazanmamız gerekiyordu. Bizi seven insanları gelecek adına umutlandırmak için kazanmamız gerekiyordu.

Haklı sebeplerimiz vardı. Bunların hepsini gerçekleştirdiğimiz için, bu sebepleri iyi değerlendirdiğimiz için mutluyuz. Oyuncularımızı tebrik ediyoruz. Bugün Bursasporla beraber tarihi birgün yaşadık. En az taraftar sayısıyla ilk maçımızı oynadık. Geçmişe baktığımız zaman tarihi bir gün oldu. Gelen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Maçtan sonra oyuncularımızı sahanın her köşesinde bizi desteklemeye gelen taraftarların önlerine kadar yolladım ve teşekkür etmek için ben de gittim."

Bir gazetecinin taraftarlarla ilgili yönelttiyi soruyu cevaplayan Sağlam, "Eğer gerekçe alınan mağlubiyetse, geldiğimiz günlerden itiraben çok güzel mutlulukları hep beraber yaşadık. Sivasspor maçındaki kötü oyunsa buna kimsenin hakkı yok. İnşallah bugün dönüm noktası olur. Hem takım açısından hem de taraftarların takıma bakışı açısından" dedi.

GENÇLERBİRLİĞİ TEKNİK DİREKTÖRÜ FUAT ÇAPA: BursaSPOR'U OYNATIRSAN SIKINTI YAŞARSIN

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, deplasmanda aldıkları mağlubiyeti değerlendirdi. Çapa şunları söyledi: "Maça baktığımız zaman bizim adımıza 44 dakika iyi oynayan Gençlerbirliği vardı. 2-3 net pozisyonumuz var. Bunları değerlendiremedik. İlk devrenin sonuna kadar da yemiş olduğumuz 1 golle yenik girdik devreye. Oyuncularımıza ikinci devre de aynı şekilde oynamamızı söylemiştik.

Ama maça baktığımız zaman 65 dakikadan sonra bireysel hatalardan kaynaklanan golleri kalemizde gördük. Bursaspor'un çok iyi ve kaliteli oyuncu grubu var. Geçen seneki mevcut kadroya kaliteli oyuncular kattı. Son iki maçta kötü sonuç almış olsalar da bizim açımızdan zor bir maç olacağını biliyorduk. Bursaspor'u oynatırsan sıkıntı yaşarsın. Biz golü erken bulsaydık maçı rahat götürebilirdik. İkinci devreden çıkaracağımız çok ders var" diye konuştu.

Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title