Haberler

Bursaspor Eski Yönetiminden Temlik Kıskacı

Bursaspor'da eski yöneticilerin alacaklarını silmesi için kampanya yürüten Levent Kızıl başkanlığındaki yönetimde kulübe para veren 9 yönetici, görevlerinin son günlerinde aldıkları bir karar ile alacaklarına temlik koydurdu.

Bursaspor Kulübü'nün 25 Mayıs 2007 tarihinde Futbol Federasyonu'na ulaşan ve 582 numara ile kayda giren yönetim kurulu kararında, Levent Kızıl dönemi yöneticilerinden 9'unun kulübe verdikleri paraların listesi ve temlik talebi yer alıyor.

Bursaspor eski Başkanı Levent Kızıl, eski yöneticilerin borçlarını silmesini isteyen bir yönetimin başı olarak, 115 bin dolarlık alacağınız için temlik koydurmanız etik bir hareket mi sorusuna, "Bu soruyu bu bilgileri sızdıranlara sorun. Size bu bilgiyi kim verdiyse cevabını o versin. Ben bu konularla ilgilenmiyorum" dedi.

Bursaspor Başkan Adayı Mesut Mestan ise, iki kalemde 248 bin dolarlık alacağını, kongre öncesinde Ali Karasu ile katıldığı bir televizyon programında seçimleri kazanamasa da bağışlayacağını söylediğinin hatırlatılması üzerine, "Ben o zaman Ali Karasu'nun milletvekili adaylığından çekilmesi şartı ile bu bağışı yapacağımı söylemiştim. Ancak Karasu listeye giremeyeceğini anlayınca çekildi. Güvenilirliğini kaybettiği için bu parayı bağışlamıyorum" dedi.

Bursaspor'un eski yöneticilerinden Hasan Gülayan ise, listede yer alan 133 bin dolarlık alacağına temlik koydurmasına ilişkin sorumuzu, "Bu paralar zamanında verilmiştir. Günü gelince alınacaktır" diye cevaplandırdı.

Bursaspor'un Levent Kızıl başkanlığında geçmiş dönemde görev yapan yöneticilerin temlik listesi şu şekilde:

"Mesut Mestan 248 bin dolar, Evsel Yılmaz 224 bin 625 dolar, Serkan Sabuncuoğlu 149 bin 047 dolar, Vakkas Parlak 146 bin 030 dolar, Hasan Gülayan 133 bin 957 dolar, Levent Kızıl 115 bin dolar, Ahmet Genç 112 bin dolar, Mustafa Yedikardeş 98 bin 387 dolar, Kemal Öz 25 bin dolar."

(İRF-KÇ-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title