Haberler

Bursaspor'dan Fenerbahçe'ye Tebrik

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki Başarısıyla Büyük Gurur Duyduklarını Bildirdi.

Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Osman Çelik, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısıyla büyük gurur duyduklarını bildirdi.

Çelik, sarı-lacivertli takımın dün akşam Sevilla ile oynadığı karşılaşmayı büyük bir zevkle izlediklerini belirterek, Fenerbahçe'nin çeyrek finale yükselmesine her Türk vatandaşı gibi sevindiklerini söyledi.

Bursaspor yöneticisi olarak, Fenerbahçe'nin başarısına sevindikleri kadar imrendiklerini de dile getiren Çelik, "Fenerbahçe'nin başarısıyla gurur duyduk. Gerçekten çok önemli bir başarıya imza attık. İnşallah diğer Türk takımları ve Bursaspor da böyle önemli başarılara, hatta daha büyüklerine imza atar" dedi.

Çelik, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın, maçın ardından Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı telefonla arayarak, kulüp adına tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title