Haberler

Bursaspor'dan Açıklama Açıklaması

Bursaspor Kulübü, eski başkanlardan Recep Günay ve kongre üyesi Sedat Topaloğlu'nun 2007-2009 yılları arasında görev yapan yönetim ve denetleme kurulu üyelerine yönelik suç duyurusuna ilişkin olarak,

"Suçlama asılsızdır. 6 bin 355 adet söz konusu bilet bedellerinin kulüp hesaplarına geçmiş olduğu adli makamlar dahil tüm denetimlerde ve raporlarda tespit edilmiş bir husustur" açıklamasında bulundu.

Kulübün, "www. bursaspor. org. tr" adresli resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"27. 07. 2011 tarihinde bazı yerel medya organları ve haber ajanslarında Recep Günay ve Sedat Topaloğlu ikilisinin 2007'2009 yılları arası yönetim ve denetim görevi yapan arkadaşlarımız aleyhine yine bir şikayet dilekçesi vererek savcılıktan soruşturma talep ettikleri haberi yayımlanmıştır. Haber içeriğinde o yıllarda satışa arz edilen 6 bin 355 adet kombine parasının o yıllarda görev yapan yöneticilerce zimmete geçirildiği şeklinde asılsız suçlamalar yer almış, maalesef bazı yönetici, denetçi ve kamu görevlilerinin isim ve soyadları özensiz bir biçimde haberlerde yer almıştır.

Bu çirkin sunuma, insan onurunu hiçe sayan girişime, öncekilerde olduğu gibi tabiki tepkisiz kalınmayacak, iftira ve hakaret davaları açılacaktır. Bunun yanında, suçlama asılsızdır. 6 bin 355 adet söz konusu bilet bedellerinin kulüp hesaplarına geçmiş olduğu adli makamlar dahil tüm denetimlerde ve raporlarda tespit edilmiş bir husustur. Kimse merak etmesin; yenilmiş içilmiş bir durum yoktur. Bu şikayetçi ikilinin kulübümüze, onurumuza, şehrimize ne denli zarar verdiği, olayı yakından izleyenlerce, kendilerini, geçmişlerini ve maksatlarını yakından bilenlerce zaten malumdur.

Basit çıkarları için başkalarının onurlarını kendi onurları gibi gördükleri için devamlı şikayet ve dava açarak, şikayet ve dava hakkını kötüye kullanmaya devam etmektedirler. Bugüne kadar hiçbir yargı kararı bu kişilerin lehine çıkmamıştır. Sonuçta sorgulama ve dava aşamalarını yaşatarak görevdeki yöneticileri huzursuz etme amaçları ve işlevlerini gayet başarı ile yürütmüşlerdir. Bu tarz insanların emellerine ulaşmamaları için tüm kişi ve organların duyarlı olmasını temenni ediyoruz. "

- BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title