Haberler

Bursaspor'da Vestel Manisaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Bursaspor Kaptanı Egemen Korkmaz, Kayserispor Maçının Ardından Tepki Gösteren Yeşil-beyazlı Taraftarlar ile Arasında Geçen Tartışmanın Üzücü Olduğunu Belirterek, "Ben Elimden Gelenin En İyisini Vermeye Çalışıyorum. Olaylardan Dolayı Çok Üzgünüm" Dedi.

Bursaspor Kaptanı Egemen Korkmaz, Kayserispor maçının ardından tepki gösteren Yeşil-beyazlı taraftarlar ile arasında geçen tartışmanın üzücü olduğunu belirterek, "Ben elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum. Olaylardan dolayı çok üzgünüm" dedi.

Bursaspor deplasmanda oynayacağı Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarına bir gün aradan sonra başladı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde yapılan antrenmanda düz koşu yapıldı. Antrenmana gribal enfeksiyon geçiren Sumulikoski katılmazken, Kayserispor maçında ayağına darbe alan Frasineanu yürüyüş yaptı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan kaptan Egemen Korkmaz, maç sonrası taraftarla arasında tatsız diyalog yaşandığını hatırlatarak, "6 sezondur burada mücadele ediyorum. Elimden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorum. Maçta söylenen sözlerin hepsini duydum, kulaklarım duyuyor. Buradaki tepki benim şahsıma yönelik değildi. Şahıs direk bana söylemese de o anki psikolojiyle insan mantıklı düşünemiyor. Bu olayın doğruluğunu tasvip etmiyorum, savunmuyorum. Ama ne olursa olsun yine de tepki gösterilmesi zoruma gitti, o an için üzüldüm" dedi.

Egemen Korkmaz, bu konuyla ilgili 2 gündür çok üzgün olduğunu ifade ederek şöyle konuştu: "Buraya emek vermiş biri olarak böyle bir şey yaşansın istemezdim. Maç, 75 dakika ortada geçmiş. Ardından 3 gol yiyince sinirlerimiz alt üst oluyor. Bu bir oyun, yenmek de yenilmek de var. İnsanlar tepki gösterebilir ama dozajını iyi ayarlamaları lazım. Ama aile içinde böyle şeyler oluyor. Bunu unutmak istiyorum. Bu olay benim için kapanmıştır. Önümüzde 6 maç var. En iyi şekilde bu maçları bitirmek istiyoruz"

Yeşil-beyazlı futbolcu, başkan Levent Kızıl ve yönetiminin olağanüstü kongre kararıyla ilgili şaşkınlık yaşadıklarını belirterek "Biz de böyle bir şey istemeyiz. Başkan, hep bize destek verdi. Bize mutlaka açıklama yapacaktır. O zaman daha net düşüncelerimizi ifade ederiz" ifadelerini kullandı.

(İHS-EYB-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title