Haberler

Bursaspor'da Şok İstifa

Güncelleme:

Bursaspor Genel Müdürü Osman Nuri Biçer görevinden istifa etti.

Savcılığın Bursaspor'daki yolsuzluk operasyonunda kulüp başkanı İbrahim Yazcı'nın da aralarında bulunduğu üç yönetici ile tutuklanıp daha sonra serbest bırakılan Biçer, "hakkımızda dava açılacak olursa, mahkemeye kulüp genel müdürü olarak çıkmamak için istifa ettim" dedi.

Bursaspor'da uzun yıllar Genel Müdür olarak görev yapan Osman Nuri Biçer, geçtiğimiz mayıs ayında Beşiktaş karşılaşmasının iptal edilmesine neden olan olaylarlarda, 3 bin taraftara usulsüz olarak ücretsiz bilet verdiği iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılmıştı. Cumhuriyet Savcılığı'nın geçtiğimiz Aralık ayından itibaren Bursaspor'daki yolsuzluk iddialarıyla ilgili olarak Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, 2'inci Başkan Haluk Özkıyıcı, Bursaspor eski Başkan Yardımcılarından Devlet Bakanı Faruk Çelik'in ağabeyi Osman Çelik ile tutuklanmış, daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Hakkındaki soruşturma devam eden Bursaspor Genel Müdürü Osman Nuri Biçer, görevinden istifa etti. Biçer istifasının gerekçesini, ise "Savcılık tarafından hakkımda dava açılırsa, mahkemede hakim karşısına Bursaspor Genel Müdürü olarak çıkmamak için görevimden ayrıldım" dedi. - Bursa / Merkez

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title