Haberler

Bursaspor'da Moraller Yerine Geldi

Konyaspor'u Kendi Sahasında Tek Golle Mağlup Ederek Ligde Rahat Bir Nefes Alan Bursaspor, Bir Günlük İznin Ardından Deplasmanda Oynayacağı Ankaraspor Maçının Hazırlıklarına Başladı.

Konyaspor'u kendi sahasında tek golle mağlup ederek ligde rahat bir nefes alan Bursaspor, bir günlük iznin ardından deplasmanda oynayacağı Ankaraspor maçının hazırlıklarına başladı.

Konyaspor karşısında sergilenen futbol ve alınan 3 puanla tehlikeli bölgeden uzaklaşarak üst sıralara doğru tırmanışa geçen Bursaspor'da moraller tekrar yerine gelinken, yeşil beyazlı camiada da yüzler gülmeye başladı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde haftanın ilk çalışmasını oldukça neşeli ve moralli bir şekilde start veren Bursasporlu futbolcular düz koşu ve kondisyona dayalı bir antrenman gerçekleştirdi. Teknik direktör Engin İpekoğlu, antrenman öncesinde saha ortasında kısa bir toplantı yaparak, Konyaspor maçında sergilenen performans ve alınan galibiyetten ötürü öğrencilerine teşekkür etti. İpekoğlu, öğrencilerinden önümüzdeki hafta Ankaraspor maçında da aynı mücadele ve hırsla oynamalarını istediği ve başkentten galibiyetle dönme sözü aldığı öğrenildi. Öte yandan bugünkü antrenmanda ülkesinde bulunan De Souza, belinde bir sakatlık olan kaleci Ömer Çatkıç yer almadı. Konyaspor maçında sağ üst adelesine aldığı darbeden dolayı ağrıları bulunan Frasineanu ve sakatlıkları devam eden genç oyuncular Bekir Ozan Has, Mehmet Yılmaz, Fatih Serkan Kurtuluş ve Sercan Yıldırım takımdan ayrı düz koşu yaptı.

HASAN YİĞİT : "TAKIM OLARAK RAHATLADIK"

Bursaspor'un defansındaki tecrübeli oyuncu Hasan Yiğit, Konyaspor galibiyetiyle takım olarak oldukça rahat bir nefes aldıklarını ve bundan sonraki hedeflerinin üst sıralar olduğunu söyledi. Hasan Yİğit, ligde oynadıkları kritik maçları kazandıklarını ve performanslarını daha yukarıya çekerek mücadele edeceklerini ifade ederek, "Konyaspor'dan aldığımız galibiyetle puanımızı 36'ya yükselterek takım olarak iyice rahatladık. Bundan önce çok kritik maçlarımız vardı. Bu kritik maçlarımızı geride bıraktık diye düşünüyorum. Ligde hedefimiz artık üst sıralar. Ancak önümüzdeki kalan maçlarımıza haftalık olarak bakmamız gerek. Ligde daha önce çok şanssız maç kaybettik ve bir türlü üst grubu yakalayamadık. Futbolcular olarak bundan sonraki maçlarda performansımızı daha yukarılara çekebiliriz. Önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Ankaraspor maçını da kazanarak, üst grupta yer almak istiyoruz" şeklinde konuştu.

ÖMER AYSAN: "ÇOK İHTİYACIMIZ VARDI"

Konyaspor maçında sergilediği performansla eleştiri alan Bursaspor'un sağ kanat savunucusu Ömer Aysan Barış, sakatlıktan yeni kurtulduğunu ve ilerleyen haftalada çok daha iyi olacağını söyledi. Yapılyan eleştirilere saygı duyduğunu belirten genç yıldız, "Ancak herkes iyi biliyor ki ben sakatlıktan yeni kurtuldum. Konyaspor maçında bizim için kişisel performantan çok takım oyunu çok önemliydi. Bu galiyete çok ihitiyacımız vardı ve kazandığımız için de çok mutluyuz. Benimle ilgili ise eleştirilere saygı duyuyorum. Yavaş yavaş gerçek performansımı yakalıyorum. Bundan sonraki maçlarımıza artık stressiz çıkabiliriz. Maç günü açıklamıştım, yine söylüyorum Konyaspor galibiyetini biz futbolcular olarak başkanımız Levent Kızıl'a hediye ediyoruz. Herkesten çok onun buna ihtiyacı vardı. Bizim de ihtiyacımız vardı tabii. Ancak başkanımız bizimle çok ilgileniyor ve bize büyük emekler veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title