Haberler

Bursaspor'da Maç Sonu Büyük Mutluluk

Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor'u Penaltıdan Ivankov ve Ömer Erdoğan'ın Golleriyle 2-1 Yenerek Şampiyonluk Yolunda Önemli Bir Virajı da Geçen Bursaspor, Galibiyet Sevincini Taraftarlarıyla Paylaştı

Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor'u penaltıdan Ivankov ve Ömer Erdoğan'ın golleriyle 2-1 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir virajı da geçen Bursaspor, galibiyet sevincini taraftarlarıyla paylaştı.

Antalyaspor karşısında 7. dakikada 1-0 yenik duruma düşen, 14. dakikada Ivankov'un penaltı golüyle skorda dengeyi sağlayan yeşil-beyazlı takım, stresli geçen maçta galibiyete 78. dakikada kaptan Ömer Erdoğan'ın golüyle ulaştı.

Ömer Erdoğan'ın golünün ardından Bursa Atatürk Stadı'nda şampiyonluk şarkıları söylenirken, maçın bitiş düdüğüyle birlikte coşku arttı.

Maç bitiminde galibiyet sevincini önce kendi aralarında kutlayan yeşil-beyazlı futbolcular, daha sonra sahanın ortasına geçerek taraftarlarla birlikte, 'Övünmekte çok haklıyız' tezahüratını yaptı.

Yeşil-beyazlı futbolcular, daha sonra tüm tribünleri ayrı ayrı gezerek taraftarlarla birlikte tezahürat yaptı.

(DAT-ÖZG-BER) - BURSA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title