Haberler

Bursaspor, Sürelerin Uzatılmasına Rağmen 467 Kombine Bilet Satabildi

Güncelleme:

Bursaspor'da kombinelerin süreleri uzatılmasına rağmen 467 adet satılması hayal kırıklığı yarattı.

Bursaspor'da geçtiğimiz günlerde uzatılan kombine satışları devam ediyor. Beşiktaş maçından sonra gelen talebe rağmen şu ana kadar 467 adet bilet satıldı. Satışlar 21 Eylül Cuma günü oynanacak Başakşehir maçına kadar sürecek.

EN ÇOK KALE ARKASINDAN SATILDI

Bugüne kadar satılan 467 biletten en çok ilgiyi Güney Kale Arkası gördü. Normal dönemde 17 bin 262 adet kombine satılırken, yaklaşık 6 milyon 871 bin 250 TL civarında bir gelir elde edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bursaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Gökhan Türker:

texas grubu bir kara lekedir Bursasporumuzun üzerinde

8
5
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

MİLLET DE MAÇLARA VEREBİLECEK PARA KALIYOR MU Kİ ;MİLLET BİLET ALACAK PARAYI BULAMIYOR BİZ KALKMIŞIZ KOMBİNEDEN BAHSEDİYORUZ ;BEN KENDİ AÇIMDAN SÖYLÜYORUM. BİR MAÇA GİTSEN EN UCUZ BİLET BELLİ YOLDU YEDİN İÇDİN , BUNU BİRDE AİLENLE DÜŞÜN , EEEE NE ALIYORUZ Kİ ŞUNUN ŞURASINDA ALDIĞIMIZ BİN KÜSUR LİRA

3
0
yanıtYanıtla
Gün:

Asgari ücret izin vermiyor, para pul oldu. Bu parayla aç karnımız doymuyor, çocuklar okula başladı, masraflar boyumuzu aştı, pazar yerleri ateş pahası, marketlerde zam üstüne zam, bunlar maçtan sinemadan, tiyatrodan bahsediyor. Yok kardeşim yok anlayın be.

1
1
yanıtYanıtla
vatandas:

sukru sukru sen once ictigin sigara ya verdigin para haram olmuyor bumu haram seni gidi ulan seni

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title