Haberler

Bursaspor'da İmza Şov

Resmi Transfer Döneminin Başlaması ile Birlikte Bursaspor, Prensipte Anlaştığı Kaleci İvankov, Mustafa Keçeli, İbrahim Öztürk ve Halil Zeybek ile Sözleşme İmzaladı.

Resmi transfer döneminin başlaması ile birlikte Bursaspor, prensipte anlaştığı kaleci İvankov, Mustafa Keçeli, İbrahim Öztürk ve Halil Zeybek ile sözleşme imzaladı.

Özlüce Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine yöneticilerin yanı sıra çok sayıda taraftar katıldı. Kayserisporlu kaleci İvankov, Trabzonsporlu Mustafa Keçeli, Altay'dan İbrahim Öztürk ve Erzurumsporlu Halil Zeybek kendilerini 2+1 yıllığına Bursasporlu yapan imzayı yeşil-beyazlı taraftarların önünde attı.

Törende konuşan Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik, "Resmi transferin ilk günü ve bugün inşallah hayırlı olur dilekleriyle 4 kişiye imza attırdık. Çok emek verdik. İnşallah hedeflediğimiz takımı oluşturmanın başlangıcı olur. Sizlerin arzu ettiği gibi Bursa'ya yakışır takım oluşturmaya çalışıyoruz. Hedefimiz var Allah bizi mahçup etmesin" dedi.

Erzurumspor'dan alınan genç forvet oyuncusu Halil ise Bursaspor Kulübü'ne geldiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Elimizden geldiği kadar Bursaspor camiasına çok büyük başarılar yaşatacağız" diye konuştu.

Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğu kaydeden kaleci İvankov ise, "Bursaspor her zaman için büyük kulüp, hedefleri de büyük olduğu için Bursaspor'u tercih ettim. UEFA'ya katılacağız diye söz aldım ve Bursaspor ile anlaştım. Bursaspor Kulübü bunlara layık. UEFA'ya katılmak için elimden geleni yapacağım" şeklinde konuştu.

İmzanın her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileyen Mustafa Keçeli büyük bir camiaya geldiğini hatırlattı. Bursaspor'un yönetimi ve taraftarıyla bütünleştiğini vurgulayan İbrahim Öztürk, "Bu takıma gelmek benim için bir şeref" diye kaydetti.

Öte yandan imza töreni için tesislere gelen 50 kadar taraftar 16 numaralı forma giydi. Taraftarlar 2. Başkan Osman Çelik'ten 16 numaralı formayı hiç bir futbolcunun giymemesini istedi.

(RFK-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title