Haberler

Bursaspor'da İki İmza

Bursaspor, Transferin Son Gününde Bursa Merinosspor'dan Koray Öztürk ve Vakıfköy'de Denemeye Aldığı Belçikalı Jason Lee Vandelannoite'yi Renklerine Bağladı.

Bursaspor, transferin son gününde Bursa Merinosspor'dan Koray Öztürk ve Vakıfköy'de denemeye aldığı Belçikalı Jason Lee Vandelannoite'yi renklerine bağladı.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde basına kapalı gerçekleşen imza töreninde Vandelannoite'nin 1 yıl, Koray Öztürk'ün ise 3 yıllık imza attıkları belirtildi. Stoper mevkiinde görev yapan Vandelannoite, geçtiğimiz sezon Club Brugge forması giyiyordu. Pilot takım Merinosspor'dan gelen Koray Öztürk ise defansın solunda görev yapıyor.

Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, transferin son gününde imza atan Koray Öztürk'e hazırlık kampı sırasında vermiş olduğu sözü yerine getirdiğini söyledi. Bursa'da başlamış oldukları kamp çalışmalarında Bursa Merinosspor'dan birkaç futbolcunun kamp kadrosunda yer aldığını ifade eden Korkmaz, "Kartepe kampı öncesinde bazı oyuncuları kadronun geniş olmasından dolayı Merinosspor'a geri göndermiştik. Koray Öztürk ile yaptığım ikili görüşmede 'eğer Ergün Penbe veya Ergün Teber transferleri

gerçekleşmez ise seni A takıma alacağım' demiştim. Koray'a vermiş olduğum bu sözü yerine getirdim. Koray'ın da kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini düşünüyorum ve Vandelannoite ile Koray'ın transferlerinin Bursaspor'a hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

(İK-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title