Haberler

Bursaspor'da Hedef Üst Sıralar

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Vestel Manisaspor Maçının Şehrin ve Takımın Kazanması Gereken Bir Karşılaşma Olduğuna Dikkat Çekerek, "Bu Maçı Alarak Bulunduğumuz Konumdan Daha Yukarıya Çıkmak İstiyoruz" Dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Vestel Manisaspor maçının şehrin ve takımın kazanması gereken bir karşılaşma olduğuna dikkat çekerek, "Bu maçı alarak bulunduğumuz konumdan daha yukarıya çıkmak istiyoruz" dedi.

Futbolcular için düzenlenen moral yemeği sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Aybaba, pazar günü konuk edecekleri Vestel Manisaspor'u puansız göndereceklerini belirterek, "Biz iki deplasman maçını unuttuk. Biliyorsunuz her maç unutulur ve önünüzdeki haftalara bakılır. Bu maç bizim için çok şey ifade ediyor. Bundan önce Rizespor maçında da bizim için çok şey ifade ettiğini açıklamıştık. Bütün şehir bize destek verdi, herkes bize sahip çıktı. Bu konumdayız şimdi. Biz yine bütün şehrin desteğini arkamıza alarak maça çıkacağız. Futbolcu arkadaşlarımızda bunun bilincinde. Vestel Manisaspor'u yenerek bulunduğumuz konumdan daha yukarı çıkmak istiyoruz" dedi.

"OLUMSUZ BİRŞEY DÜŞÜNMÜYORUM" Bir basın mensubunun, 'Vestel Manisaspor maçının kaybedilmesi durumunda ne yapacaksınız?' şeklindeki soruya Aybaba, "Olumsuz bir şey düşünmüyoruz. Bizim taraftarımızı arkamıza alıp mutlaka kazanmamız gereken bir maç böyle maçları daha öncede oynadık ve kazandık" şeklinde yanıt verdi.

Herve Tum'un sakatlığı ile ilgili soru üzerine tecrübeli teknik adam, "Tum'la ilgili biraz problem var. Oynamazsa başka arkadaşlar var. Bu oyuncu oynamış veya oynamamış fark etmez. Bu bir takım oyunudur. Bu takımın ve şehrin kazanması gereken bir maçtır. Bu maçta sistem ne olur oyuncu nasıl oynar bunları bırakıp maçı kazanmayı düşünüyoruz. Arkadaşlarda bu konuda hazırlar diye düşünüyorum. Çıkıp maçı kazanacağız" şeklinde konuştu.

(RF-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title