Haberler

Bursaspor'da Hedef İlk Yarıyı 23 Puanla Tamamlamak

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, İlk Yarıyı 23 Puanla Kapatmak İstediklerini Söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, ilk yarıyı 23 puanla kapatmak istediklerini söyledi.

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Samet Aybaba, ilk yarıyı 23 puanla tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, "Hesaplarımızı buna göre yaptık, ancak bu olmayabilir. Sakatlıklar, hakemlerin yanlış kararları veya şanssızlıklar bu hedefi 1-2 puan aşağı da çekebilir, 1-2 puan yukarı da çıkarabiliriz. Bursapor taraftarı takımı için çok büyük itici güç. Gaziantepspor maçında, onlar yanımızda olsaydı işimiz daha da kolaylaşırdı. Ancak her şeye rağmen biz

kazanacağız. Devre arası transferini konuşmak için erken. Önce mevcut oyuncuların performanslarını görüp daha fazla nasıl verim alabiliriz diye yoğunlaşacağız. Eğer ihtiyaç duyarsak devre arasında takviye yapabiliriz, ancak şu anda temasta olduğumuz oyuncu yok" dedi.

Futbolcuların görevden ayrılan teknik direktör Bülent Korkmaz'ın kurduğu sisteme alıştığını ifade eden Aybaba, bu sistemi bir süre değiştirmeyeceğini kaydetti. Takımda sakat oyuncuların fazla olduğunu ifade eden Aybaba, "Takımın genel anlamda kazanamama sıkıntısı var. Bu problemi yapacağımız özel antrenmanlar ve toplantılarla aşacağız. Takıma bakıldığında iyi oyunculardan kurulu" diye konuştu.

(RF-MFS-SN-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title