Haberler

Bursaspor'da Hedef 50. Yılında Şampiyonluk

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Evsel Yılmaz ve Genel Sekreteri Murat Yanıklar, Bursaspor'u 50. yılında şampiyon yapmak için '2013 hareketi' projesi başlattıklarını söyledi.

İkinci Başkan Evsel Yılmaz, yaptığı açıklamada, "Bursaspor Kulübü'nde görev yaptığım süre içinde değerli insanlarla çalıştım. Üreten ve planlayan Murat Yanıklar ile Bursaspor'un daha çok başarılı nasıl olur diye konuştuk. Bursaspor'u 50. kuruluş yıldönümünde şampiyon yapabilmek için 2013 hareketini başlattık. Bu proje hakkında herkes fikrini ve görüşünü açıklayacak" dedi.

Genel Sekreter Murat Yanıklar ise, hep birlikte Bursaspor'u nasıl daha ileriye götürebilecekleri hakkında düşündüklerini ifade ederek, "Bursaspor için sadece yönetim içinde değil, yönetim dışından da neler yapılabilir olduğunu göstermek. Bursaspor'u nasıl daha iyi noktalara taşıyabilmek için böyle bir proje oluşturduk. 2013 hareketi projesinde tüm kaynağımızı kendimiz sağlayacağız. Bunun için araştırma ve geliştirme Ar-Ge projesi kurduk. 50. yılında Bursaspor'u daha ileriye taşımak ve ortaya bir model

kurmak istiyoruz. Bu 2013 hareketinde tüm Bursalıların ve Bursasporlular'ın hayallerine ihtiyacımız var. Şimdiye kadar hep bir hedefler konuldu. Ancak bu hedeflerin altı boş bırakıldı. Futbol dünyasındaki uzman kişilerle bir çalışma yapacağız. Kulübün gelirini de 3-4 kat daha artıracağız. Mesut Mestan başkan olduğu takdirde de yönetim listesinde bulunan Evsel Yılmaz da bu projenin takipçisi olacak" ifadelerini kullandı.

(EV-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title