Haberler

Bursaspor-beşiktaş Maçına Doğru

Bursaspor'un Yarın Kendi Sahasında Oynayacağı Beşiktaş Maçına Alkollü Taraftarların Alınmayacağı Belirtildi.

Bursaspor'un yarın kendi sahasında oynayacağı Beşiktaş maçına alkollü taraftarların alınmayacağı belirtildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, karşılaşmada 4 bin polisin görev yapacağını ve stat giriş kapılarında yapılacak kontrollerde açıkça anlaşabilecek şekilde alkollü olduğu ve keyif verici maddeler kullandığı tespit edilen kişilerin maça girişine izin verilmeyeceğini bildirdi.

Öte yandan Yeşil-beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada, yarın saat 14.00'ten itibaren stat kapılarının açılacağı, maça giriş sırasında güvenlik bariyerlerinde görevliler tarafından bilet kontrolü yapılacağı belirtilerek, "Biletlerin üzerine yazılan vatandaşlık numarası ve isimlerde oynama yapan taraftarlar tribüne alınmayacaktır. 2006-07 sezonu kombine kartı, kapalı tribün ve kapalı kale arkası tribünü bileti olan taraftarlara kimlik kontrolü yapılmayacaktır. Açık kale arkasına girecek olan

taraftarların kıyafetleri özel olarak aranacaktır. Herhangi bir şekilde rakip takımın renklerini taşıyan forma ve atkı tespit edilen kişiler stada alınmayacaktır. Maç günü stat kapıları saat 14.00'ten itibaren açılacaktır. Taraftarların otopark sıkıntısı nedeniyle stada özel araçları ile gelmemeleri, toplu taşıma araçlarını kullanmaları önemle rica olunur" denildi.

(İHS-İY-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title