Haberler

Bursaspor, Beşiktaş Maçı Hazırlıklarına Başladı -Teknik Direktör İpekoğlu: "Beşiktaş'ın Diğer Rakiplerimizden Bir Farkı Yok, 3 Puan Hedefliyoruz" -Rumen Oyuncu Pancu'ya 20 Bin YTL Para Cezası Verildi

Turkcell Süper Lig'de Cuma Akşamı Deplasmanda Beşiktaş ile Karşılaşacak Bursaspor, Hazırlıklarına Başladı.

Turkcell Süper Lig'de cuma akşamı deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarına başladı.

Vakıfköy Orhan Özselek Sosyal Tesisleri'nde, teknik direktör Engin İpekoğlu gözetimindeki antrenmanda, Denizlispor maçında forma giyen oyuncular koşu, diğer oyuncular da dar alanda pas ve pres çalışması yaptı.

Teknik direktör İpekoğlu, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Denizlispor maçını unuttuklarını, artık cuma akşamki Beşiktaş maçını düşünmeye başladıklarını söyledi.

Denizlispor'u yenerek galibiyet serisini sürdürdükleri için mutlu olduklarını belirten İpekoğlu, ''Denizlispor maçının zor geçeceğini tahmin ediyorduk. Öyle de oldu. Sonuçta 3 puanı alan taraf biz olduk. Artık Denizlispor maçı geride kaldı ve Beşiktaş maçına konsantre olduk'' dedi.

İpekoğlu, Beşiktaş ile çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarına dikkati çekerek, ''Beşiktaş'ın diğer rakiplerimizden bir farkı yok, 3 puanı hedefliyoruz. Ancak ortalığı fazla germemek gerekiyor. Bursaspor olarak bugüne kadar olduğu gibi Beşiktaş maçında da elimizden geleni yaparak sahadan 3 puanla ayrılacağız'' diye konuştu.

-PANCU'YA CEZA

İpekoğlu, Denizlispor maçının 84. dakikasında izin almadan yedek kulübesini terk ettiği gerekçesiyle Rumen oyuncu Pancu'ya 20 bin YTL para cezası verildiğini bildirdi.

Pancu'nun hareketini görmediğini anlatan İpekoğlu, şunları söyledi:

''Teknik heyetteki hocalar konuyu bana aktardı. Disiplin Kurulu, Pancu'ya bu hareketinden dolayı 20 bin YTL para cezası verdi. Disiplinsizliğe ödün vermeyeceğiz. Düzenin bozulmasına karşıyım. Bu takımda futbolcular birbirine saygı göstermek zorundalar. Bir daha bu davranışı sergilerse kadro dışı kalabilir''

-ÇARŞAMBA GÜNKÜ ANTRENMAN ATATÜRK STADI'NDA-

Bursaspor Genel Sekreteri Murat Yanıklar da çarşamba günkü antrenmanın, Atatürk Stadı'nda taraftara açık yapılacağını bildirdi.

Uzun yıllardır özlenen Bursaspor'un geri geldiğini, son 3 haftada 9 puan topladıklarını vurgulayan Yanıklar, ''Takımımız bu hafta Beşiktaş ile karşılaşacak. İki kulübün anlaşması üzerine hem İstanbul'daki hem de Bursa'daki maçlarda konuk takım taraftarları olmayacak'' dedi.

Yanıklar, Beşiktaş karşılaşmasının sadece sahada kazanılması gereken bir maç olduğunu vurgulayarak, ''Bu yüzden taraftarlarımızın moral ve destek vermeleri amacıyla takımımızın çarşamba günü yapacağı antrenmanı Atatürk Stadı'na aldık. Taraftarlarımız, stattaki antrenmanı maraton tribününden izleyebilecekler'' şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title