Haberler

Bursaspor Beraberliğe Abone

Bu sezon 7'nci kez sahadan beraberlikle ayrılan Bursaspor, son 3 sezon içerisindeki beraberlik sayılarını şimdiden geçerken, aynı zamanda Avrupa'da da en fazla rakipleriyle puanları paylaşan takımlardan biri oldu.

Spor Toto Süper Lig'in11'inci haftasında Bursaspor, deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor ile son anlara doğru Allano Lima'nın kaydettiği golle 1-1 berabere kaldı. Böylelikle yedinci kez sahadan eşitlikle ayrılan yeşil beyazlılar, daha şimdiden en fazla berabere kaldığı sezonlarından birini geçiriyor. Son 3 sezona bakıldığında; 2017/18 sezonunu 6,  2016/17 ve 2015/16 sezonunu da 5'er beraberlikle tamamlayan Bursaspor, daha ligin ilk yarısı bitmeden söz konusu beraberlik sayılarını geçmiş durumda.

AVRUPA'DA DA EN FAZLA EŞİTLİKLE AYRILAN EKİPLERDEN

Avrupa'nın önde gelen ligleri arasında da Bursaspor sahadan en fazla beraberlikle ayrılan ekiplerden biri konumunda. La Liga, Premier Lig, Bundesliga, Serie A ve Ligue 1'de mücadele eden ekipler arasında en fazla berabere kalan takım Valencia olurken, 8 beraberliği bulunan İspanyol ekibini, 7 beraberlikle Bursaspor'un dışında bir başka İspanyol Athletic Bilbao takip ediyor.

İLK YARIM SAAT HAREKETLİ GEÇİYOR

Bursaspor'un bu sezon oynadığı maçlarda öne çıkan bir diğer özellik ise ilk yarım saatin en fazla gollerin görüldüğü zaman dilimi olması. Ligde 9 kez gol sevinci yaşayan yeşil beyazlılar, bu gollerinin 5'ini ilk yarım saatlik dilimde buldu. Özellikle iç sahada oynadığı mücadelelere hızlı başlayan Bursaspor'un son dakikalarda gelen 2 golü ise Beşiktaş ve Trabzonspor karşısında puanı getirdi. Bununla birlikte Bursaspor'un kalesinde gördüğü 9 golün 5'i de ilk yarım saatlik dilimde geldi.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title