Haberler

Bursaspor Başkanı Levent Kızıl: "Kazandığımız İçin Mutluyuz, Bütün Camiamıza Kutlu Olsun"

Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Trabzonspor ile oynadıkları karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, takımının son derece iyi olduğunu ve teknik direktör Engin İpekoğlu'nun da, görevini en iyi şekilde yerine getirdiğini söyledi.

Kızıl sözlerine şöyle devam etti: "Arkadaşlarım inanılmaz bir mücadele örneği gösterdiler. Trabzonspor'un bu durumda olması hiçbir şeyi değiştirmez. Türkiye'nin en büyük ve en iyi camiasına sahip bir takım. İkinci yarı zorlu bir mücadele oldu. Erken bir gol yedik. Onun haricinde oyunun kontrolu hep bizdeydi. Futbolcu arkadaşlarımız inanılmaz savaştı. Hem Engin İpekoğlu'nu, hemde futbolcularımı kutluyorum. Puanımız 24 oldu ve inşallah alabildiğimiz en yüksek puanla ilk yarıyı bitireceğiz. Devre bitmeden kupa maçımız var. Kupa maçında da ikinci tura geçecek sonuçları alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizim için önemli bir gündü. Uzun zamandan bu yana Trabzonspor'u yenemiyorduk, kazandığımız için mutluyuz. Bugün bütün camiamıza kutlu olsun."

Basın mensuplarının, 2000 - 2001 sezonunda Fenerbahçe - Samsunspor arasında oynanan karşılaşmanın, şike haberleriyle ilgili sordukları soruları cevaplayan Başkan Levent Kızıl şöyle konuştu: "Serhat Ulueren, Türkiye'de en beğendiğim yayıncılardan biridir. Çokta sevdiğim bir insandır. Ne olduğu belli olmayan, vergi borcu bulunan bir adam, camiaları, futbulcuları, Milli Takım hocalığı teklif edilmiş bir anterenörü karalıyor. Ben o açıdan söylüyorum. Yoksa Serhat benim arkadaşım, daha sağlam kanıtlar üzerine durabilirdi. Yani bu adamın bir geçerliliği yok. Söyleyecek pek fazla birşey yok, konu yargıya intikal etmiştir. Futbol Federasyonu var herhalde, gerekeni yaparlar."

Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun, takımı çok iyi şekilde yönettiğini ifade eden Kızıl, "Raşit hocadan bayrağı devraldı, son derece güzel şekilde götürüyor. Son 15 dakikada oynayan takımın yaş ortalaması 22 - 23 civarındaydı. Geleceğin Bursaspor'u yaratılıyor. Bu yıl Lig'de kalıcı olacağız. Hedefimiz sezonu ilk 10 içeresinde bitirmek, bunuda başarak güçteyiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title