Haberler

Bursaspor Başkanı Ali Ay Futbolcular Ile Özel Görüşecek

Bursaspor Başkanı Ali Ay futbolcular ile özel görüşecekBursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay son haftalarda alınan başarısız sonuçların nedenlerini öğrenmek için bugün futbolcularla özel görüşmeler yapacak.

Bursaspor Başkanı Ali Ay futbolcular ile özel görüşecek

Bursaspor Kulüp Başkanı Ali Ay son haftalarda alınan başarısız sonuçların nedenlerini öğrenmek için bugün futbolcularla özel görüşmeler yapacak. Ali Ay'ın futbolcular ile yapacağı konuşmanın ardından farklı önlemlerde alacağı öne sürüldü.

Aldığı başarısız sonuçlar ile küme düşme tehlikesi yaşayan Bursaspor'da, kötü gidişin nedeni araştırılıyor. Dün yaptığı açıklamada Bursaspor taraftarlarına birlik ve sağduyu çağrısı yaptıktan sonra Deniz Yılmaz ve Yonathan del Valle'nin kadro dışı bırakıldığını açıklayan Ali Ay, bugünde Bursasporlu futbolcuların tümü ile özel görüşmeler yapacak. Bu tür konuşmanın çok daha faydalı ve sağlıklı olacağını açıklayan Başkan Ay'ın yakınlarına, Futbolcuların alacak sorunu yok. Sorun nedir anlamış değiliz. Bu kadar başarılı olan bir takımın kötü sonuçlar almasını kabul edemiyorum. En iyisi futbolcular ile teker teker görüşmem. Bunuda ben yapacağım. Yaşanan problemleri onlara anlatıp sorunlarının ne olduğunu öğreneceğim. Buna görede önlem veya önlemler alacağım. dediği öğrenildi.

Bursasporlu bazı yöneticiler ise alınan her kötü sonuçtan sonra sıkıntı yaşadıklarını belirterek, Belliki bir geçiş dönemi yaşıyoruz. Bunu birlikte aşacağız. Bursaspor ruhunu herkes ortaya koymalı. Bu sezon ligde kaldıktan sonra hiç bir sıkıntı yaşanmayacak. Gereken ne ise yapılacak. Bizim taraftarlardan beklentimiz birlik ve beraberlik içersinde olmaları, provakasyonlara gelmemesi şeklinde konuştular.

BURSASPOR TRİBÜN LİDERİ GÜZELSÖZ "SEVDAYA YASAK KONULMAZ"

Bursaspor tribün lideri Mehmet Güzelsöz yaptığı açıklamada, Beşiktaş taraftarlarının Bursa'daki karşılaşmaya gelmeleri için daha önceden karar aldıklarını söyledi. Bizim için sakınca yok diyen Güzelsöz, Olması gereken buydu. Sevdaya yasak konulmaz. Bizim tribün kültürümüzde yasaklara yer yok. Taraftarların olması gerekir. Bu her takım için gerekli. Biz, Bursaspor taraftarları olarak sevdayı da çok iyi biliyoruz cefayı da dedi.

Bursaspor ile Beşiktaş arasındaki yasakların kalkması açısından, Bursa'da pazartesi günü oynanacak karşılaşmanın çok önemli olduğuna dikkat çeken Güzelsöz, Karşılaşmada tahrik edici tezahuratlardan kaçınacağız. Gerilimin içersine girmeyeceğiz. Bizim sadece Beşiktaş maçımız yok. Diğer karşılaşmalarda da Bursasporumuzun yanında olacağız. Kazasız ve belasız bir maç olmasını temenni ediyorum. Her iki takımında sıkıntısı var. Keşke daha iyi bir ortamda bu maç oynansaydı şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Deniz Yılmaz Bursaspor Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title