Haberler

Bursaspor-Antalyaspor Soyunma Odası (Mehmet Özdilek)

– MEDİCAL Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, deplasmanda aldıkları 1 puan sonrası değerlendirmede bulunurken şöyle dedi."Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum."

– MEDİCAL Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, deplasmanda aldıkları 1 puan sonrası değerlendirmede bulunurken şöyle dedi:

"Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum. Zorlu bir süreçten geçiyoruz. Son 5 hafta çok zorlu rakiplere karşı oynadık ama istediğimiz neticeleri aldık. Bugün zor olacağını biliyorduk. Çok basit bir gol yedik. Pozisyon yokken rakip baskıya almadan amatörce gol yedik. İkinci yarı rakip biraz daha üzerimize gelmeye başlayınca arka taraflarda zaafiyet olduğunu biliyorduk. Maçı koparabilirdik. Bursaspor Bangura ile maçı koparabilirdi. Ama bu deplasmandan 1 puanı almak sevindirici. Her iki takımı da tebrik ediyorum."

ALİ TANDOĞAN: "MAĞLUP OLMAKTAN İYİDİR"

Antalyaspor'un tecrübeli futbolcusu Ali Tandoğan beraberlik sonrası şunları söyledi:

"Zor maç olacağını biliyorduk. Bursaspor her zaman kendi evinde taraftar desteğiyle iyi oynayan takım. Maçtan önce taraftarın beni çağırmasından dolayı da çok teşekkür ederim. Demek ki onlara güzel şeyler bırakmışız. Çok zor maç oldu. İlk yarı ve ikinci yarıya bakarsak ilk yarıda istediğimiz oyunu oynayamadık ve gol yedik. Ama ikinci yarı gol atacağımıza inanıyorduk. Bize 1 puanı getiren golü attık. Mağlup olmaktan iyidir."

AİSSATİ: "GOL ATACAĞIMIZI BİLİYORDUK"

Antalyaspor'un beraberlik golünü kaydeden Aissati ise şöyle konuştu:

"Bursaspor'un kendi sahasında ne kadar iyi futbol oynadığını biliyoruz. Maçı iki şekilde değerlendirebiliriz. Birinci yarı onların ikinci yarı bizim kontrolümüz altında geçti. İleride oynayan kaliteli oyuncularımız var. Bir şekilde gol atacağımızı biliyorduk. 1 puan benim için güzel puandır."

(FK/AÖ) - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mehmet Özdilek Ali Tandoğan Antalyaspor Bursaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title