Haberler

Bursaspor: 1 Bursa Merinosspor: 0

Bursaspor, Trabzonspor Maçı Hazırlıklarını Pilot Takımı Bursa Merinosspor ile Yaptığı Maçla Sürdürdü.

Bursaspor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını pilot takımı Bursa Merinosspor ile yaptığı maçla sürdürdü.

Özlüce Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada, Bursa Merinosspor'dan Tuncay ve Salih sakatlanarak oyundan çıktı. Karşılaşmanın ilk yarısında Bursaspor; Yavuz, Jason, İsmail Güldüren, Selcan, Koray (Dk:20 Volkan Bekiroğlu), Yenal, Ümit Aydın, Gutierrez, Emo Ghislain, Sinan Kaloğlu ve Eser kadrosuyla mücadele etti. Karşılaşmanın 8. dakikasında Eser Yağmur, kaleci Zekeriya'nın hatası sonucunda kaptığı topu ağalara göndererek maçın tek golünü kaydetti. Bu dakikadan sonra Bursaspor, Sinan Kaloğlu ve Emo ile

girdiği pozisyonları değerlendiremedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Aybaba sahaya; Vega, Egemen, Ömer Erdoğan, İsmail, Fatih Serkan, Bekir Ozan (Dk. 66 İbrahim), İsmail Özgür (Dk. 66 Sercan) Cihan, Mustafa, Tum ve Zuniga kadrosunu sürdü. Karşılaşmanın ikinci yarısında pilot ekip direncini gösterdi ve Bursaspor'a gol fırsatı vermedi.

Yarın sabah Yenişehir Havaalanı'ndan uçakla Trabzon'a gidecek olan Bursasporlu futbolcular, Grand Zorlu Otel'de maç saatini bekleyecek.

(RFK-EE-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title