Haberler

Bursalılardan Fikret Orman'a Adem Ljajic İsteği

Beşiktaş JK Başkanı Fikret Orman, Bursa'nın Gemlik ve Orhangazi ilçelerinde siyah beyazlı renklere gönül verenlerle bir araya geldi. Gemlik'teki ziyaretinde Başkan Orman'dan, Adem Ljajic'in bonservisinin alınması dileklerinde bulunuldu.

Bir dizi program için Bursa'da bulunan Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Fikret Orman, Gemlik ve Orhangazi ilçelerini ziyaret etti. İlk olarak Orhangazi ilçesini ziyaret eden Fikret Orman, Orhangazi Beşiktaşlılar Derneği yönetiminin konuğu oldu. Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sayim Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan Fikret Orman bir süre ilçede kaldıktan sonra Gemlik'e geçti. Fikret Orman ile dernek yönetimi arasında karşılıklı görüş alışverişleri yaşandı. Orman daha sonra Gemlik'e geçti.

ADEM LJAJİC'İN BONSERVİSİNİN ALINMASINI İSTEDİLER

Gemlik'teki ziyaretinde Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan'ı da makamında ziyaret eden Orman'ı burada protokol ve çok sayıda taraftar karşıladı. Gemlik'in tanıtımını yapan Sertaslan, zeytinin başkenti, liman ve sanayi şehri Gemlik'in turizme yönelik özelliklerini anlattı. Zaman zaman esprilerin havada uçuştuğu sohbet toplantısında, Adem Ljajic'in bonservisinin de alınmasını isteyen Sertaslan, "Gemlik'teki Beşiktaşlı gençler bunu çok istiyor. Bana da söylediler, üstümde kalmasın" dedi.

BEŞİKTAŞ İLE BURSASPOR ARASINDAKİ HUSUMETE DE DEĞİNDİ

CHP'nin 2009 yılında Gemlik Belediyesini kazandığında Beşiktaş'ın şampiyon olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, "Bu yıl da bekliyoruz. Bizim için sürpriz olmaz" diye espri yaptı.

Bursaspor ile Beşiktaş taraftarları arasındaki husumetin son bulması da istenen toplantıda, Gemlik'teki dayanışmanın Türkiye'ye örnek olması da ifade edildi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman da Bursaspor Başkanı Ali Ay'dan övgüyle bahsederek, husumetin kavgadan beslenen bir grup nedeniyle sürdürüldüğünü, ancak buna pirim verilmeyeceğini kaydetti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-Gemlik'e ziyaretinden detaylar

-Gemlik'teki ziyaretinde hediye takdimi

-Gemlik'e gelişi ve karşılama

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Fikret Orman Adem Ljajic Beşiktaş Gemlik Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title