Haberler

Bursalı Gençler Teoman Konseriyle Coştu

Nilüfer Belediyesi, 'Gençler Gelecek İçin Yürüyor' sloganlı yürüyüşle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı. Yürüyüşün ardından gençler, Teoman konseriyle unutulmaz bir gece yaşadı.

Nilüfer Belediyesi'nin 'Gençler Gelecek İçin Yürüyor' sloganıyla organize ettiği yürüyüş karnavala dönüştü. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen yürüyüş öncesi saat 19.00'da FSM Bulvarı Hastane alanında toplanan gençler Nilüfer Belediye Başkanı ile beraber Nilüfer Belediyesi Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Yürüyüşe CHP Bursa Milletvekili Sena Kaleli, CHP Bursa İl Başkanı Zafer Yıldız, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Yücel Akbulut ve CHP Bursa milletvekili adayları yer aldı.

Cumhuriyet Meydanı'nda alanı dolduran vatandaşlara seslenen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "Gençlerle geleceğe emin adımlarla bir koşu tutturduk. Gelecek için umutlarımız var. Gelecek için yapacaklarımız var. Hep birlikte sahip çıktığımız, yaşanacak bir Türkiye sevdamız var. Meydanı Atatürk düşmanlarına, emperyalistlere, sömürü düzenine, işçiye, emekçiye bu dünyayı mezar edene, kul hakkı yiyene, kula kulluk edene bırakmayacağız. Biliyoruz ki, Atatürk sevdalıları, Cumhuriyet aşıkları her ne olursa olsun bu vatanı sahipsiz bırakmaz. 19 Mayıs'a da, 29 Ekim'e de Atatürk'ün adını anmaktan çekinen dudaklara inat sahip çıkıyoruz" dedi.

Bu vatan tüm renkleriyle, tüm güzellikleriyle, dertleriyle, sevinciyle, kederiyle her şeyiyle güzel olduğunu ifade eden Bozbey, "Gün, kimseyi ötekileştirmeden birbirimizi kucaklama günüdür. Gün birliğin, beraberliğin günüdür dostlar.

Gençler, binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir. Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğunuzdur" diye konuştu.

Büyük bir coşku ile kalabalığı selamlayan Bozbey'in ardından sahneye Teoman çıktı. Teoman'ın şarkılar ile kendinden geçen kalabalık, şarkılar hep bir ağızdan seslendirdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk 19 Mayıs Teoman Politika Güncel Haberler

title