Haberler

    Bursalı 'Can Dost' Artık Almanya'da Yaşacak

    ALMANYA'nın Köln şehrinde yaşayan ve yaz aylarını Bursa'da geçiren Berk Sevik, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün çalışmalarını sosyal medya üzerinden takip etmeye başladı.

    ALMANYA'nın Köln şehrinde yaşayan ve yaz aylarını Bursa'da geçiren Berk Sevik, Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü'nün çalışmalarını sosyal medya üzerinden takip etmeye başladı. Belediyenin 'can dost'lara yönelik hiçmetleri çok beğendiğini belirten Sevik, Türkiye'ye gelmeden önce bir 'can dost' edinmeye karar verdiğini söyledi:

    "Köpeklere karşı büyük bir ilgim var. Hayvanların cins olarak ayrılmasına ve satışının yapılmasına karşı olduğumdan kendime bir dost edinemedim. Yaşadığım yerde de sokak hayvanı olmadığından bu isteğimi hep erteledim. Nilüfer Belediyesi'nin sokak hayvanlarına yönelik çalışmalarını sosyal medya üzerinden takip ediyordum. Türkiye'ye geldiğimde ilk iş burayı ziyaret ederek, kendime bir can dost sahiplenmeyi istemiştim. Bugün bu hayalimi gerçekleştirdim."

    Berk Sevik, yurt dışı çıkış işlemleri için gerekli belgeleri hazırlayarak, sahiplendiği can dostu yaşadığı yer olan Köln'e götüreceğini belirtti.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    DOST Partisi Sosyal Medya Köln Politika Güncel Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title