Haberler

Bursagaz Genel Müdürü Altın Görevinden Ayrıldı

Çalık Grubu Bünyesinde Yer Alan Bursagaz'ın Genel Müdürü Ertuğrul Altın, 2 Haziran 2008 Tarihi İtibariyle Görevinden Ayrıldı.

Çalık Grubu bünyesinde yer alan Bursagaz'ın Genel Müdürü Ertuğrul Altın, 2 Haziran 2008 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı.

"Gördüğü lüzum üzerine" bu kararı aldığını belirten Ertuğrul Altın, aynı zamanda Kayserigaz'daki Yönetim Kurulu üyeliğinden de ayrıldığını açıkladı.

Görevinden ayrılması sebebiyle Bursa halkına teşekkür amacıyla bir açıklama yapan Ertuğrul Altın, Bursagaz çalışanlarıyla birlikte dört yılda çok önemli bir başarı öyküsü yarattıklarını belirterek, çalışanlar başta olmak üzere, bu öykünün yaratılmasında emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti. Şirketin Çalık Grubu'na geçişiyle birlikte Bursagaz'ın Genel Müdürlüğü görevini üstlenen Ertuğrul Altın döneminde Bursagaz, kalite ve müşteri memnuniyet odaklı yaklaşımıyla sektöründe pek çok ilklere ve yeniliklere imza atarken, örnek bir şirket haline geldi.

Yine bu dönemde, Bursa'ya verdiği sözleri eksiksiz yerine getiren Bursagaz'ın hem marka değeri hem de piyasa değeri hızla artarken, Alman enerji şirketi EWE ile sağlanan ortaklıkla doğalgaz dağıtım alanındaki ilk yabancı sermaye yatırımına da öncülük yapıldı.

Bursagaz'ın kurumsal itibarını ve marka değerini her şeyin üzerinde tuttuklarına dikkat çeken Altın, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Kaliteyi ve müşteri memnuniyetini her şeyin odağına koyduk. Yaptığımız her işin sonucunu ölçtük. Öğrenen bir organizasyon olma yaklaşımımızla kendimizi sürekli yeniledik, geliştirdik. Yapılmış olanlarla yetinmedik, yenilikçi bir yaklaşımla ilklere imza attık. Çalışan ve müşteri memnuniyeti sürekli artan, sosyal paydaşları nezdinde itibarı yükselen, kurumsal süreçleri işleyen, işini iyi yapan bir şirket haline geldik. Bursagaz çalışanları, sektöründe örnek alınan böylesi bir şirket olmaktan, Bursa halkı ise böylesi bir şirkete sahip olmaktan ne kadar gurur duysalar haklarıdır".

03.06.2008 17:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title