Haberler

Bursagaz Egd'den Bilgisayar Kampanyası

Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin "Okullarımıza Bilgisayar Laboratuarı Kuruyoruz" Kampanyası Kapsamında Bilgisayar Yardımları Devam Ediyor.

Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği'nin "Okullarımıza Bilgisayar Laboratuarı Kuruyoruz" kampanyası kapsamında bilgisayar yardımları devam ediyor.

Bursagaz Eğitim Gönüllüleri Derneği, (Bursagaz EGD) "Okullarımıza Bilgisayar Laboratuarı Kuruyoruz" kampanyası kapsamında yürüttüğü çalışmalar dahilinde, Bursa Gazi Anadolu Lisesi'ne dört adet bilgisayar bağışladı. Gazi Anadolu Lisesi'nden gelen talep doğrultusunda temin edilen 4 adet bilgisayar, okul yöneticilerine Bursagaz EGD Başkanı Mehmet Aydın tarafından teslim edildi. Aydın, Bursa'da bilgisayar laboratuarı olmayan hatta bilgisayar bulunmayan çok sayıda okul olduğunu, çalışmalarının bu kapsamda devam edeceğini söyledi.

Bursagaz EGD, Bursa'da bilgisayarsız okul kalmaması hedefi doğrultusunda her yıl bir okula bilgisayar sınıfı ve fen bilgisi laboratuvarı kuruyor. Bugüne kadar Fidyekızık ve Emirkoop İlköğretim Okullarının bilgisayar laboratuvarlarını tamamlayan Bursagaz EGD, İMK İlköğretim Okulu için ise teknoloji yardımı gerçekleştirdi.

BURSAGAZ'DAN FOTOĞRAF SERGİSİ Bursagaz bünyesinde kurulan sosyal kulüplerin Bursagaz EGD'ye destek çalışmaları da devam ediyor. Bursagaz Fotoğraf Kulübü tarafından düzenlenen, Bursagaz çalışanları ve kulüp üyelerinin tüm yıl boyunca çektiği birbirinden güzel fotoğraflardan oluşan Bursagaz Karma Fotoğraf Sergisi, 25 Şubat - 2 Mart 2008 tarihleri arasında, Bursa Korupark Alışveriş Merkezi'nde gerçekleştirildi. Sergide yer alan fotoğraflardan elde edilen 2 bin YTL tutarındaki gelir Bursagaz EGD'ye bağışlandı. Bursagaz EGD, yapmış olduğu katkılardan dolayı Bursagaz Fotoğraf Kulübüne teşekkür ettiklerini, toplanan bu yardımlar ile daha fazla eğitim kurumuna ve çocuğumuza yardım sağlayacaklarını belirtti.

(MŞ) 04.03.2008 17:56 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title