Haberler

Bursagaz, Deneyimlerini Sektörü ile Paylaşıyor

2007 Tüyap Isıtma, Soğutma, Havalandırma Fuarı'nın Ana Sponsoru Olan Bursagaz, Doğalgaz Sektöründeki Deneyimlerini Sektör ve İş Ortaklarıyla Paylaşmak İçin Fuar Boyunca Üç Seminer Düzenleyecek.

2007 Tüyap Isıtma, Soğutma, Havalandırma Fuarı'nın ana sponsoru olan Bursagaz, doğalgaz sektöründeki deneyimlerini sektör ve iş ortaklarıyla paylaşmak için fuar boyunca üç seminer düzenleyecek.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Bursagaz'ın Bursa’da doğalgaz kullanımını artırmaya yönelik çalışmaların yanı sıra kendi sektörünün gelişimi ve standartlarının yükseltilmesine yönelik faaliyetlerini sürdürdüğü belirtildi.

İki yılda bir gerçekleştirilen ve bu yıl 21-25 Mart tarihlerinde Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Tüyap Isıtma, Soğutma, Havalandırma Fuarı’nın ana sponsoru olan Bursagaz, deneyimlerini sektör ve iş ortaklarıyla paylaşmak gayesiyle üç farklı seminer düzenleyecek.

Bir önceki fuarın da ana sponsoru olan Bursagaz, 2007 Tüyap Isıtma, Soğutma, Havalandırma Fuarı süresince ziyaretçilere doğalgazın ekonomik, temiz, konforlu ve çevreci özellikleri konusunda bilgi verecek ve doğalgaz bilincinin yaygınlaşması için çalışmalarda bulunacak.

Bu arada 2007 Tüyap Isıtma, Soğutma, Havalandırma Fuarı Bursagaz Seminerleri'nin Cumartesi günü Bursagaz Proje Geliştirme Müdürü Mustafa Sezen tarafından 'Doğalgaz İç Tesisat Sektöründe 2010-2015 Projeksiyonu', Pazar günü Bursagaz İç Tesisat Sorumlusu Ümit Erturhan tarafından 'Doğalgaz Cihaz Servis Sektörü ve Geleceği' ve yine Pazar günü Bursagaz Satınalma Sorumlusu Haydar Argun tarafından 'Doğalgaz Dağıtım Sektöründe PE Fittings, Pirinç ve Dirsek Pazarı' konularında verileceği kaydedildi.

(EŞ)

19.03.2007 17:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title