Haberler

Bursa: Yenişehir'de Asfalt Sezonu Açıldı

Bursa'nın Yenişehir İlçesi'nde asfalt sezonu açıldı.

Asfalt sezonu, AK Parti Bursa Milletvekili Mehmet Emin Tutan, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Tunçak ve çok sayıda yetkilinin katıldığı törenle Demirboğa Köyü'ne atılan 2. kat satıh kaplama ile açıldı. Bursa ve Yenişehir'den gelen heyet ilk önce köy kahvesinde köylülerle sohbet etti. İGM Başkanı Mehmet Tunçak, "Problemlerin çözülmesinde önemli rol oynayan Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan ve milletvekillerimize teşekkür ediyoruz. Kesilen hortumlar sayesinde hizmetler çoğaldı. Bu olayın birinci kısmı. Olayın ikinci kısmında ise İGM üyelerimiz bulunuyor. Her üyemiz sürekli köylerle iç içe. Her zaman köylülerin yanında olan meclis üyelerimiz, onların dertlerini yakından dinliyor ve biliyor. Hepsi de çok çalışıyor. Örneğin bulunduğumuz Demirboğa Köyü şimdiye kadar alamadığı hizmeti iki yıl içerisinde aldı. Gerek bu yıl, gerek önümüzdeki yıl Bursa'da bulunan 650 köye hizmet atağı devam edecek. Köyler denince akla kötü ve yaşanmaz yerler akla gelirdi. Biz bunu tersine çeviriyoruz ve her köyümüzü yaşanabilir yerler yapıyoruz. Artık bu düşünce tarzı ve böyle görüntüler köylerimizde hakim olmayacak. Köylere hizmet götürme birlikleri sayesinde problemlerimiz hızla çözülecek. Artık insanımızın gözü açılmıştır ve laf değil iş ve çözüm görmek istiyor" dedi.

Milletvekili Tutan ise, hayata geçirilen KÖYDES projesi ile 2007 yılı sonuna kadar yol ve su problemi olan hiçbir köy kalmayacağının belirterek, "KÖYDES projesi hayati bir projedir. Bu proje ile tüm köylerin sorunları teker teker çözülecek. Madem milletin efendisi köylüdür, o zaman bizlerde bu efendiliğin hakkını vermeliyiz. Bir programımız var, bu program dahilinde çalışıyor ve bu programa sadık kalıyoruz. Bizi herkes takdir ediyor. Parti ayırımı gözetmeden hizmet yapıyoruz. Amacımız partizanlık değil hizmettir. Hizmetin nereye ihtiyacı varsa para ve hizmet oraya gider" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title