Haberler

Bursa: Yavru Kediyi Kurtarmak İsterken Mahsur Kaldı

Bursa'da Amerikalı bir İngilizce öğretmeni, 5 metre derinliğindeki kanalda uzun süre miyavlayan yavru kediyi kurtarmak isterken, kendisi mahsur kaldı.

Bursa'da Amerikalı bir İngilizce öğretmeni, 5 metre derinliğindeki kanalda uzun süre miyavlayan yavru kediyi kurtarmak isterken, kendisi mahsur kaldı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 14.00 sıralarında Stadyum Caddesi'ndeki İpekiş Fabrikası karşısında meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi'nin 2 yıl önce yaptırdığı Cilimboz Deresi kanalında uzun süre miyavlayan bir yavru kediyi kurtarmak isteyen Amerikalı Sheila Maphet (43), evindeki kısa merdiveni çarşafa bağlayıp zemine bıraktı. Birbirine bağlayıp uzattığı iki çarşafı da korkuluklara bağlayıp aşağıya inen Maphet, minik kedi kendisinden ürküp kaçınca aşağıda mahsur kaldı. Maphet, kanalın içerisinden yukarıya seslenerek yoldan geçen vatandaşlardan yardım istedi. Durumun polise ve itfaiyeye haber verilmesinden sonra, itfaiye ekipleri gelerek yardımsever kadına merdiven uzattı. İtfaiyecilerin yardımıyla yukarıya çıkan Sheila Maphet, çevredeki vatandaşlar tarafından alkışlandı. Yukarıya çıkan Maphet, ilk olarak kedinin nereye gittiğini sordu. Kedinin aşağıdan kurtulma imkanı olduğunu belirten polisler, Sheila Maphet'i ikna ederek evine yolladı. Maphet, "Camdan bakarken yavru kedinin miyavladığını gördüm. Uzun süre acı acı bağırınca aşağıya inip kurtarmaya karar verdim. Evdeki merdiven ve iki çarşafla aşağıya inmeyi başardım. Ancak aşağıya inince yavru kedi kaçıp uzaklaştı. Aptal kedi, onu alıp yukarı çıkaracaktım ama o kaçtı. Sonra bu defa ben yukarıya çıkamadım. Komşularım itfaiyeyi çağırınca onların yardımıyla çıktım" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title